שי-לי עושה מותק של שבת: חלת שוקולד מכדורים עגולים ומתוקים

חלת שוקולד נימוחה שעם טוויסט קטנטן הופכת ללחמניות עגולות ורכות, כמו ענני שוקולד מתוקים, שגם המבוגרים ישמחו לנשנש בסוף ארוחה או ליד הקפה
חלת שוקולד נימוחה שעם טוויסט קטנטן הופכת ללחמניות עגולות ורכות, כמו ענני שוקולד מתוקים, שגם המבוגרים ישמחו לנשנש בסוף ארוחה או ליד הקפה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3094
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3094.3 קק״ל 3094.3 קק״ל
    פחמימות 429.3 גרם 429.3 גרם
    שומן 124.0 גרם 124.0 גרם
    נתרן 3537.1 מ״ג 3537.1 מ״ג
    חלבון 80.8 גרם 80.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 23.5 גרם 23.5 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 117.8 מ״ג 117.8 מ״ג
    ברזל 8.8 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 1141.0 מ״ג 1141.0 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3094
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3094.3 קק״ל 3094.3 קק״ל
    פחמימות 429.3 גרם 429.3 גרם
    שומן 124.0 גרם 124.0 גרם
    נתרן 3537.1 מ״ג 3537.1 מ״ג
    חלבון 80.8 גרם 80.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 23.5 גרם 23.5 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 117.8 מ״ג 117.8 מ״ג
    ברזל 8.8 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 1141.0 מ״ג 1141.0 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

שימון הבצק

לציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את חומרי הבצק, למעט השוקולד צ’יפס כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך וגמיש. מוסיפים שוקולד צ’יפס ולשים בידיים כדקה עד שמתפזרים בתערובת.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת. משמנים את כיפת הבצק במעט תרסיס שמן, כדי שלא יתייבש. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. מרכיבים את החלות ומתפיחים שוב: לשים דקה-שתיים את הבצק ומחלקים ל-10 חלקים שווים במשקל 90 גרם כל אחד. מגלגלים כל חלק לעיגול.
  5. מניחים את העיגולים בתבנית במרחק 2 ס”מ זה מזה. מכסים במגבת נקייה ולחה ומתפיחים כשעה ורבע
  6. אופים: מחממים תנור ל-175 מעלות.
  7. מברישים את החלה בביצה טרופה עם כף מים.
  8. אופים בתנור החם 30-25 דקות, עד הזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שי-לי עושה מותק של שבת: חלת שוקולד מכדורים עגולים ומתוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות