קרין גורן מכינה תחרת סוכר – הכירו את ה”שוגר וייל”!

בואו להכין עם קרין גורן תחרת סוכר, שוגר וייל, מושלמת לעיטור עוגות. תחרת סוכר מגיעה בכל מיני צבעים, אפילו בזהב, ותגרום לכל מאפה מתוק להיראות מיליון דולר

קרין גורן מכינה תחרת סוכר אכילה, גמישה, בטקסטורה של בד. התחרה מושלמת לעיטור עוגות וגם… שתייה חמה! בעוד כמה רגעים תבינו איך.

הסוד הוא שימוש בתבנית סיליקון עם דוגמת תחרה עדינה שחרוטה בה בעומק מילימטרים ספורים.

אפשר להכין את ממרח השוגר וייל לבד מאבקה: מערבבים במשך 4 דקות 70 גרם אבקת שוגר וייל עם ארבע כפות מים רותחים, עד לקבלת ממרח אחיד.

ואפשר לקנות תערובת מוכנה, שמגיעה בצבעים שונים. פותחים את קופסת הממרח ומערבבים כדי לאחד את תוכנה.

מניחים כפית גדושה של ממרח על פני התבנית ומורחים אותו בעזרת סכין מטבח.

עוברים עם קלף פלסטיק בחוזקה על פני התבנית כדי להחדיר את הממרח היטב לחריצים ולהיפטר משאריות הממרח. מחזירים את שאריות הממרח לאריזה.

משאירים את התבנית להתייבש באוויר יום שלם. אפשר לחלופין לאפות בתנור כ־20 דקות בחום של 100 מעלות. מקררים לאחר האפייה.

כדי לחלץ את התחרה מהתבנית, הופכים אותה על משטח עבודה, מחזיקים את שולי התחרה ומושכים את התבנית בעדינות, בכל פעם קצת.

אפשר להשתמש בתבניות סיליקון בצורות שונות וליצור גם פרפרים. את הפרפרים אפשר להניח על פני כוס קפה ולהגיש. הפרפר יימס אחרי זמן מה וימתיק את הקפה.

 

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar