רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

טיפ לכבד קצוץ קלאסי של יונתן רושפלד ותמרה אהרוני

יונתן רושפלד ותמרה אהרוני מציגים: כך תכינו את מנת הכבד הקצוץ בצורה הנכונה ביותר והטעימה ביותר, שתרשים את כל האורחים! הטיפים, המתכון המלא והסדנה המוקלטת כבר מחכים לכם בכתבה הבאה.

כבד קצוץ הוא אחד ממאכלי החג המוכרים והטעימים ביותר (לטעמנו, ובטוחים שגם לטעמכם), אבל איך אנחנו יכולים לשדרג את המנה הנפלאה הזו ולהעלות אותה עוד שלב למעלה?

בסדנת הלייב של ‘פודי’ לכבוד חג הפסח, תמרה אהרוני ויונתן רושפלד הכינו מתכונים נפלאים לחג וגם נתנו טיפים ייחודים מתוך המטבחים שלהם, שיכולים לסייע לכם לשפר את המנות שלכם והפעם את מנת הכבד הקצוץ הקלאסי.

כמובן, שהמתכון המלא כבר מחכה לכם - ממש בלחיצה כאן

להרשמה לפודי וקבלת חוברת המתכונים הייחודית לפסח + הסדנה המוקלטת עם תמרה אהרוני ויונתן רושפלד לחג - לחצו כאן 

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar