במשך שלושה דורות מאכילים בני משפחת ענבי את תושבי טבריה וסביבותיה בפלאפל הכי טעים בעיר. מה זה טעים? כל מנה לז’ורנל. “יש קליינטים של בוקר ויש קליינטים של צהריים” אומר בעל המקום וממלא עוד מנה כמו אדריכל הפלאפל. כל כדור במקום, הסלט טרי והטחינה לא נוזלת על המכנסיים ומעל מולכת לביבת תפוחי אדמה ממכרת.
בני משפחת ענבי הגיעו לטבריה מטורקיה ופתחו את דוכן הפלאפל שלהם. הם מכירים כל לקוח ומתייחסים אל הלקוחות שלהם כמו אל המשפחה המורחבת. ילדים שבגרו וגדלו בטבריה לא מוותרים על קפיצה לפלאפל ענבי כשהם באים לביקור בעיר.
אז מה אוכלים בפלאפל ענבי? פלאפל ולא מוותרים על לביבת תפוחי האדמה.
איפה זה? רחוב הפרחים 2 טבריה
מיסרו מאיתנו ד”ש ותאכלו חצי מנה גם בשבילנו.
תגובות (0)