טיפ מהקצב: הוצאת עצמות מעוף שלם לצורך מילוי

טיפ מעולה שיעזור לכם להכין עוף ממולא בלי כל ההתעסקות בעצמות! קבלו טיפ מהקצב על הוצאת עצמות מעוף שלם לצורך מילוי!

עוף צלוי בתנור, עם קראסט זהוב, הוא אחד המנות הכי טעימות ואהובות. אפשר להכין אותו צלוי על מלח גס, ממולא בכל טוב או לצד תפוחי אדמה עם מרינדה טובה. אבל איך הופכים את העוף השלם לכזה שגם קל לאכול וגם נראה מוקפד? מעבר לזה שבוחרים עוף של עוף טוב שגדל ללא אנטיביוטיקה, מוציאים את העצמות של העוף ומשאירים רק את הבשר הטעים והעסיסי. זה נשמע אולי קצת מסובך אבל כמה שלבים פשוטים ותוכלו גם אתם להכין עוף ללא עצמות.

צפו כעת בסרטון של הקצב דוד יפת שמסביר היטב על הוצאת עצמות מעוף שלם! >>

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar