יוצאים לקניות? רגע לפני שאתם קונים את העוף שלכם, תנו לנו רגע:
יצא לכם פעם לעצור ולחשוב מה יש בעוף שאנחנו מכניסים לגוף שלנו?
לאורך השנים, התפתחו זני חיידקים העמידים לאנטיביוטיקה והחשש הוא שאותם חיידקים יעברו גם לבני אדם ויגרמו לתחלואה.
בעולם המערבי כבר יש מגמה ברורה של הפחתת השימוש באנטיביוטיקה בעופות למאכל, אבל דווקא בישראל, המאופיינת בצריכה גבוהה במיוחד של עופות, עדיין אין תקנות סדורות לגבי השימוש באנטיביוטיקה.
“עוף טוב” לקחו זאת על עצמם והיום הם מחזיקים במגוון רחב של מוצרי עוף מגידול ללא אנטיביוטיקה. זה אפשרי מפני שתזונת העופות מכילה תוספים ממיצוי צמחים והעופות גדלים בלולים מרווחים ובסביבה נקייה על מנת שלא יחלו.
אז כשאתם הולכים לקנות את העוף לארוחה הבאה - חפשו את הסימון של “גידול ללא אנטיביוטיקה”. זה חשוב, האמינו לנו!
תגובות (0)