משום מה אנחנו תמיד נרתעים מלהכין דגים נאים בבית. האמת, חבל! זה כל כך פשוט וקל.
גיא, מהחנות “גיא דגים” מלמד אותנו איך להתעסק עם דג טרי לטובת מנות עם דגים נאים, איך להרשים את האורחים עם מנת קרפצ’יו אישית ומפנקת, מה זה אומר בכלל טרטר ואיך אפשר בקלות רבה להכין מנות שף של מסעדה אצלכם בבית.
לא סתם הוא בחר את מתכון הטאבולה כמתכון האהוב עליו. המתכון מטה, משלב טרטר דג, יחד עם עשבי תיבול ובורגול שיוצרים טעמים של ארץ ישראל בצלחת.
טוויסט על טאבולה עם טרטר דגים:
הצג כתבה
תגובות (0)