5 טיפים גאוניים לשקיות זיפלוק – גזור ושמור!

שקיות הזיפלוק הפכו לחלק בלתי נפרד מהבית והמטבח. מעיין טרודל ברשימת חובה ל-5 טריקים היסטריים במטבח שיהפכו את החיים שלכם ליותר קלים ויותר זיפלוק!
Loading...

שקיות הזיפלוק שכולנו אוהבים כבר מזמן הפכו לחלק בלתי נפרד מהבית, הן משמשות אותנו בעיקר לאחסון של אריזות שנפתחו, מזון שנשאר ואפילו פיצ׳פקעס שלא מצאנו איפה לאחסן. מה שלא ידעתם, הוא שאפשר להקפיא את השקיות ואפילו להשתמש בהן במיקרו! מה שמביא אותנו ל-5 טריקים היסטריים במטבח שיהפכו את החיים שלכם להרבה יותר קלים.

בשר טחון שמפשיר בצ׳יק

מכירים את זה שבא לכם להכין קציצות או בולונז ושכחתם להוציא את הבשר מהמקפיא? במקום לנסות כל מיני שיטות שלא באמת מקצרות את ההפשרה, תוכלו להקפיא את הבשר בצורה שהוא יפשיר תוך שעה על השיש! לוקחים שקית זיפלוק, מכניסים בשר טרי (חשוב שהוא יהיה טרי ולא מופשר) לתוך השקית ובעזרת מערוך מרדדים את הבשר הכי דק שאפשר כך שימלא את כל השקית. סוגרים את השקית בצורה אטומה לחלוטין ומקפיאים. בפעם הבאה שתרצו להכין קציצות לא תצטרכו לחשוב על זה יומיים מראש.

שניצלים בלי בלאגן

שוב הכנתם שניצלים וכל השיש התמלא פירורי לחם? פשוט תשתמשו בשקית זיפלוק! הכניסו פירורי לחם לתוך השקית, שימו בפנים שניצלים אחרי שטבלתם בבלילה ונערו את השקית עד לציפוי מלא של השניצלים. מבטיחים לכם שהשיש יישאר נקי בדיוק כמו שהוא היה. ומה עושים עם השקית? שימוש חוזר! מקפיאים את השניצלים שנשארו ליום אחר באותה השקית. גאוני, לא?

כדורי שוקולד בדקה

בא לכם משהו מתוק בלי ללכלך את כל המטבח? רסקו שרוול פתי בר בתוך שקית זיפלוק, אפשר עם מערוך או פטיש שניצלים. העבירו את הפירורים לקערה, ערבבו עם חלב וממרח שוקולד ויש לכם כדורי שוקולד היסטריים שהכנתם ב-5 דקות על השעון.

תפוח אדמה מוקרם ב-14 דק׳ בלבד!

תכירו את המאנץ׳ המושלם שמכינים ב-14 דקות על השעון! לוקחים תפוח אדמה בינוני, חוצים אותו לשניים ומכניסים לשקית זיפלוק. סוגרים אותה כמעט עד הסוף - משאירים אותה מעט פתוחה בקצה, ומכניסים למיקרו ל-7 דקות. מוציאים בזהירות כי זה רותח ומעבירים לתבנית. מפזרים מלח, מורחים חמאה ושמים פתיתי גבינה צהובה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 7 דקות ויש לכם תפוח אדמה לוהט וטעים.

גלידה ללא הקפאה

חייבים להכין גם קינוח, לא? לוקחים שקית זיפלוק ומכניסים לתוכה חצי כוס חלב, חצי כוס שמנת מתוקה 38%, 2 כפות סוכר ותמצית וניל. לוקחים שקית נוספת ומכניסים לתוכה קרח ורבע כוס מלח. מכניסים את השקית עם התערובת לתוך השקית עם הקרח ומשקשקים בערך 6 דקות. זה ממש קר אז כדאי להשתמש בכפפות מטבח. לאחר השקשוק יש לכם גלידה וניל מושלמת בכלום עבודה! מפזרים תוספות ומגישים.

אתם עוד כאן? אל תשכחו להביט בסרטון, הוא יעשה לכם סדר!

קטגוריות

תגיות

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody