איך מכינים עוף בקוקי עם תפוחי אדמה?
1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות טורבו.
2. חותכים 6 תפוחי אדמה לפרוסות (לא דקות) שוטפים במים ומניחים בקערה.
3. מוסיפים לקערה 3 בצלים לבנים חתוכים לרבעים.
4. מתבלים ב-1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור גרוס, 1 כפית כורכום, 1 כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פפריקה חריפה ו-1/2 כפית כמון טחון. מעסים את הירקות עם 5 כרעי עוף בינוני נקיות וחתוכות עד שהכל מצופה בתבלינים.
5. בקערה נוספת מערבבים 2 כפות סויה, 1 כף רוטב צ'ילי מתוק, 3 כפות סילאן, 1 כף דבש, 2 כפות קטשופ ו-2 כפות מים. מערבבים היטב. מוסיפים את הכרעיים ומעסים היטב גם מתחת לעור.
6. מכניסים הכל לשקית קוקי גדולה, קושרים את השקית ומחוררים שני חורים קטנים בחלקה העליון. מניחים את השקית על תבנית תנור עם נייר אפייה.
7. מכניסים לתנור למשך 60 דקות. לאחר שעה מורידים את החום ל-170 מעלות ומשאירים לעוד 45 דקות.
8. מוציאים את השקית מהתנור וגוזרים בזהירות (מאוד חם) באמצעות מספריים.
למתכון נפלא של עוף עם תפוחי אדמה בשקית קוקי, לחצו כאן >>
2. חותכים 6 תפוחי אדמה לפרוסות (לא דקות) שוטפים במים ומניחים בקערה.
3. מוסיפים לקערה 3 בצלים לבנים חתוכים לרבעים.
4. מתבלים ב-1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור גרוס, 1 כפית כורכום, 1 כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פפריקה חריפה ו-1/2 כפית כמון טחון. מעסים את הירקות עם 5 כרעי עוף בינוני נקיות וחתוכות עד שהכל מצופה בתבלינים.
5. בקערה נוספת מערבבים 2 כפות סויה, 1 כף רוטב צ'ילי מתוק, 3 כפות סילאן, 1 כף דבש, 2 כפות קטשופ ו-2 כפות מים. מערבבים היטב. מוסיפים את הכרעיים ומעסים היטב גם מתחת לעור.
6. מכניסים הכל לשקית קוקי גדולה, קושרים את השקית ומחוררים שני חורים קטנים בחלקה העליון. מניחים את השקית על תבנית תנור עם נייר אפייה.
7. מכניסים לתנור למשך 60 דקות. לאחר שעה מורידים את החום ל-170 מעלות ומשאירים לעוד 45 דקות.
8. מוציאים את השקית מהתנור וגוזרים בזהירות (מאוד חם) באמצעות מספריים.
למתכון נפלא של עוף עם תפוחי אדמה בשקית קוקי, לחצו כאן >>