פלטת פסטרמה חגיגית לאירוח נובי גוד שמח במיוחד!
רעיון מושלם לאירוח חגיגי במיוחד לנובי גוד: עץ מקושט שהוא בעצם פלטת פסטרמה, ירקות וזיתים שנועצים על קונוס קלקר. חגיגה נפלאה לשנה החדשה!
רעיון מושלם לאירוח חגיגי במיוחד לנובי גוד: עץ מקושט שהוא בעצם פלטת פסטרמה, ירקות וזיתים שנועצים על קונוס קלקר. חגיגה נפלאה לשנה החדשה!
- רובי מיכאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 71.4 קק״ל 285.7 קק״לפחמימות 1.6 גרם 6.6 גרםשומן 3.3 גרם 13.3 גרםנתרן 1.5 מ״ג 5.9 מ״גחלבון 8.3 גרם 33.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרםשומן רווי 1.0 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסידן 11.9 מ״ג 47.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 25.2 מ״ג 100.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות71
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 71.4 קק״ל 285.7 קק״לפחמימות 1.6 גרם 6.6 גרםשומן 3.3 גרם 13.3 גרםנתרן 1.5 מ״ג 5.9 מ״גחלבון 8.3 גרם 33.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרםשומן רווי 1.0 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסידן 11.9 מ״ג 47.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 25.2 מ״ג 100.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
הגשת הצעה מגניבה לכבוד השנה האזרחית החדשה: עץ כריסמס שמהווה פלטת פסטרמה וירקות חגיגית לנובי גוד!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 71 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטרמה מקסיקנית נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 חבילה פסטרמה במעשנה נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 חבילה פסטרמה מהגריל פרוסה"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 חבילה פסטרמה מקורמלת פרוסה"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
30 עגבניות שרי צבעוניות קטנותמיקס: אדומות, צהובות, מנומרות
-
1 חבילה זיתים ירוקיםג׳מבו
-
15 גבעולי רוזמרין
אופן הכנה
- ראשית, חותכים את נתחי הפסטרמה השלמים לקוביות ומניחים בצלחת.
- את פרוסות הפסטרמה מגלגלים אחת אחת ותופסים עם קיסם.
- שוטפים את הירקות ומייבשים היטב. מעבירים לקערה.
- מסננים היטב את הזיתים מהנוזלים ומייבשים. מעבירים לקערה.
- מכינים את כל המוצרים בעמדת העבודה ומשתמשים בקונוס קלקר 30 ס״מ (קונוס לקרוקומבוש).
- מרכיבים את הקונוס: נועצים בעזרת קיסמים את הפסטרמה, העגבניות והזיתים, כל אחד בנפרד אל הקלקר.
- מצופפים את המוצרים היטב, ובין לבין נועצים ענפי רוזמרין עד לקבלת עץ ססגוני מגוון ומלא.
אופן הכנה
- ראשית, חותכים את נתחי הפסטרמה השלמים לקוביות ומניחים בצלחת.
- את פרוסות הפסטרמה מגלגלים אחת אחת ותופסים עם קיסם.
- שוטפים את הירקות ומייבשים היטב. מעבירים לקערה.
- מסננים היטב את הזיתים מהנוזלים ומייבשים. מעבירים לקערה.
- מכינים את כל המוצרים בעמדת העבודה ומשתמשים בקונוס קלקר 30 ס״מ (קונוס לקרוקומבוש).
- מרכיבים את הקונוס: נועצים בעזרת קיסמים את הפסטרמה, העגבניות והזיתים, כל אחד בנפרד אל הקלקר.
- מצופפים את המוצרים היטב, ובין לבין נועצים ענפי רוזמרין עד לקבלת עץ ססגוני מגוון ומלא.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מאיפה קונים קונוס כזה?
מכל חנות יצירה.