וולקאם טו דה קלאב: רון יוחננוב מכין קלאב סנדוויץ’ מלא בכל טוב
קלאב סנדוויץ' של רון יוחננוב בשלוש קומות שמגישים ליד תפוצ'יפס ומחסלים בשניות! כמות מושלמת של חלבון, ירק ופחמימה
קלאב סנדוויץ' של רון יוחננוב בשלוש קומות שמגישים ליד תפוצ'יפס ומחסלים בשניות! כמות מושלמת של חלבון, ירק ופחמימה
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 429.0 קק״ל 429.0 קק״לפחמימות 54.2 גרם 54.2 גרםשומן 17.5 גרם 17.5 גרםנתרן 196.6 מ״ג 196.6 מ״גחלבון 10.2 גרם 10.2 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 2.7 גרם 2.7 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסידן 88.2 מ״ג 88.2 מ״גברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 440.4 מ״ג 440.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות429
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 429.0 קק״ל 429.0 קק״לפחמימות 54.2 גרם 54.2 גרםשומן 17.5 גרם 17.5 גרםנתרן 196.6 מ״ג 196.6 מ״גחלבון 10.2 גרם 10.2 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרםשומן רווי 2.7 גרם 2.7 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסידן 88.2 מ״ג 88.2 מ״גברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 440.4 מ״ג 440.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לא סתם כריך פסטרמה! קלאב סנדוויץ’ מגיע בשלל גרסאות, לפעמים עם עוף ולפעמים עם הודו, תמיד בקומות (יש המכנים אותו ‘דאבל דקר’ על שם האוטובוסים הכפולים בלונדון), חתוך למשולשים או לריבועים ולעיתים משופד על קיסמים. המתכון הזה של קלאב סנדוויץ’ מגיע בגרסה עם שני סוגים של פסטרמה דקיקה שהופכת אותו לכריך עשיר וכיפי לנגיסה. רוצו למטבח להכין לכם אחד
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 429 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
כריך
-
3 פרוסות לחם לבןאו כל לחם שאוהבים, קלויות
-
3 עלי חסה רומית
-
1/4 חבילה עלי רוקט
-
1/2 עגבנייה בינוניתפרוסה לפרוסות
-
1 חבילה פסטרמה ברביקיו דק דק
-
1 חבילה פסטרמה כתף בקר דק דק
אופן הכנה
- קולים את פרוסות הלחם בטוסטר.
- מערבבים את המיונז והפסטו ומורחים את הממרחים באופן שווה על פני כל פרוסה.
- מסדרים את הירקות והפסטרמות בשכבות.
- חותכים את הכריך למשולשים, מניחים בצלחת ומגישים לצד צ’יפס וחמוצים.
אופן הכנה
- קולים את פרוסות הלחם בטוסטר.
- מערבבים את המיונז והפסטו ומורחים את הממרחים באופן שווה על פני כל פרוסה.
- מסדרים את הירקות והפסטרמות בשכבות.
- חותכים את הכריך למשולשים, מניחים בצלחת ומגישים לצד צ’יפס וחמוצים.
הערות
- לרוב מגישים קלאב סנדוויץ' עם תפוצ'יפס בצד
- ניתן להגיש עם חמוצים, זיתים וקורנישונים
- ניתן להגיש גם עם עוד ממרחים שאוהבים כמו ספייסי מיונז או מיונז שום
הערות
- לרוב מגישים קלאב סנדוויץ' עם תפוצ'יפס בצד
- ניתן להגיש עם חמוצים, זיתים וקורנישונים
- ניתן להגיש גם עם עוד ממרחים שאוהבים כמו ספייסי מיונז או מיונז שום
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן