-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 962.1 קק״ל 3848.5 קק״לפחמימות 108.2 גרם 432.8 גרםשומן 35.4 גרם 141.8 גרםנתרן 2330.9 מ״ג 9323.7 מ״גחלבון 46.6 גרם 186.5 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרםשומן רווי 8.9 גרם 35.6 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 49.5 מ״ג 198.2 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 532.1 מ״ג 2128.5 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 37.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות962
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 962.1 קק״ל 3848.5 קק״לפחמימות 108.2 גרם 432.8 גרםשומן 35.4 גרם 141.8 גרםנתרן 2330.9 מ״ג 9323.7 מ״גחלבון 46.6 גרם 186.5 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרםשומן רווי 8.9 גרם 35.6 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 49.5 מ״ג 198.2 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 532.1 מ״ג 2128.5 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 37.4 מ״גסגור
טעים כל כך וסוגר פינה באופן מושלם! מאפה בשר שהוא ארוחה שלמה, משביעה ומפנקת. השילוב של בצק הפיצה עם הבשר המתובל והאיכותי, כשביניהם רוטב צ’ילי מתוק וטריאקי יוצר ביס של עונג אינסופי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 962 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח לבןקמח פיצה או קמח רב תכליתי
-
1כף או 9 גרם שמרים יבשיםאו 25 גרם שמרים טריים
-
1/4כוס או 45 גרם שמן זית
-
1 1/2כוסות או 330 גרם מים
-
1כפית או 4 גרם מלח דק
בשר
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
4 שיני שוםכתושות
-
1 כפית אבקת מרק עוף
-
1/2 כפית מלח דק
-
3 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
רוטב
-
4 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
3 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את הקמח, השמרים, המים ושמן הזית ומפעילים על מהירות נמוכה למשך 3 דקות.
- מוסיפים את המלח ולשים על מהירות בינונית למשך 7 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
- משמנים את הבצק, מכסים את הקערה בניילון נצמד או מגבת ומתפיחים כשעה, עד להכפלת נפח הבצק.
- מכינים את הבשר: במחבת עם שמן מטגנים במשך 30 שניות את השום ומוסיפים את הבשר הטחון. מוסיפים את התבלינים והטריאקי ומערבבים עד שהבשר מוכן.
- בסיום התפחת הבצק, מחלקים אותו לשני חלקים שווים ומכדררים. מקמחים את כדורי הבצק ונותנים להם לנוח על השיש במשך 25 דקות.
- מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את הצ’ילי המתוק והטריאקי בקערה.
- בעזרת הידיים פותחים כל כדור בצק מהמרכז אל השוליים ליצירת עיגול שטוח ואחיד.
- מניחים את הבצק על תבנית אפייה הפוכה עם נייר אפייה. שמים במרכז הבצק את הרוטב ומורחים על שטחו, תוך השארת שוליים ללא ממרח. מניחים מעל את הבשר.
- מכניסים לתנור למשך 15 דקות או עד להשחמה, חותכים למשולשי פיצה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את הקמח, השמרים, המים ושמן הזית ומפעילים על מהירות נמוכה למשך 3 דקות.
- מוסיפים את המלח ולשים על מהירות בינונית למשך 7 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
- משמנים את הבצק, מכסים את הקערה בניילון נצמד או מגבת ומתפיחים כשעה, עד להכפלת נפח הבצק.
- מכינים את הבשר: במחבת עם שמן מטגנים במשך 30 שניות את השום ומוסיפים את הבשר הטחון. מוסיפים את התבלינים והטריאקי ומערבבים עד שהבשר מוכן.
- בסיום התפחת הבצק, מחלקים אותו לשני חלקים שווים ומכדררים. מקמחים את כדורי הבצק ונותנים להם לנוח על השיש במשך 25 דקות.
- מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את הצ’ילי המתוק והטריאקי בקערה.
- בעזרת הידיים פותחים כל כדור בצק מהמרכז אל השוליים ליצירת עיגול שטוח ואחיד.
- מניחים את הבצק על תבנית אפייה הפוכה עם נייר אפייה. שמים במרכז הבצק את הרוטב ומורחים על שטחו, תוך השארת שוליים ללא ממרח. מניחים מעל את הבשר.
- מכניסים לתנור למשך 15 דקות או עד להשחמה, חותכים למשולשי פיצה ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן