פיצת ציידים: מאפה בשר עם מתיקות אסייתית

קחו מתכון שישדרג לכם את ארוחת הערב - מאפה בשר עסיסי עם קראסט קראנצ'י כמו של פיצה ורוטב של צ'ילי מתוק וטריאקי
קחו מתכון שישדרג לכם את ארוחת הערב - מאפה בשר עסיסי עם קראסט קראנצ'י כמו של פיצה ורוטב של צ'ילי מתוק וטריאקי
  • עדי מרום
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    962
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 962.1 קק״ל 3848.5 קק״ל
    פחמימות 108.2 גרם 432.8 גרם
    שומן 35.4 גרם 141.8 גרם
    נתרן 2330.9 מ״ג 9323.7 מ״ג
    חלבון 46.6 גרם 186.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 35.6 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 49.5 מ״ג 198.2 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 21.3 מ״ג
    אשלגן 532.1 מ״ג 2128.5 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 37.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    962
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 962.1 קק״ל 3848.5 קק״ל
    פחמימות 108.2 גרם 432.8 גרם
    שומן 35.4 גרם 141.8 גרם
    נתרן 2330.9 מ״ג 9323.7 מ״ג
    חלבון 46.6 גרם 186.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 35.6 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 49.5 מ״ג 198.2 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 21.3 מ״ג
    אשלגן 532.1 מ״ג 2128.5 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 37.4 מ״ג
    סגור

טעים כל כך וסוגר פינה באופן מושלם! מאפה בשר שהוא ארוחה שלמה, משביעה ומפנקת. השילוב של בצק הפיצה עם הבשר המתובל והאיכותי, כשביניהם רוטב צ’ילי מתוק וטריאקי יוצר ביס של עונג אינסופי.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
עדי מרום
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

בשר

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את הקמח, השמרים, המים ושמן הזית ומפעילים על מהירות נמוכה למשך 3 דקות.
  2. מוסיפים את המלח ולשים על מהירות בינונית למשך 7 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
  3. משמנים את הבצק, מכסים את הקערה בניילון נצמד או מגבת ומתפיחים כשעה, עד להכפלת נפח הבצק.
  4. מכינים את הבשר: במחבת עם שמן מטגנים במשך 30 שניות את השום ומוסיפים את הבשר הטחון. מוסיפים את התבלינים והטריאקי ומערבבים עד שהבשר מוכן.
  5. בסיום התפחת הבצק, מחלקים אותו לשני חלקים שווים ומכדררים. מקמחים את כדורי הבצק ונותנים להם לנוח על השיש במשך 25 דקות.
  6. מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
  7. מכינים את הרוטב: מערבבים את הצ’ילי המתוק והטריאקי בקערה.
  8. בעזרת הידיים פותחים כל כדור בצק מהמרכז אל השוליים ליצירת עיגול שטוח ואחיד.
  9. מניחים את הבצק על תבנית אפייה הפוכה עם נייר אפייה. שמים במרכז הבצק את הרוטב ומורחים על שטחו, תוך השארת שוליים ללא ממרח. מניחים מעל את הבשר.
  10. מכניסים לתנור למשך 15 דקות או עד להשחמה, חותכים למשולשי פיצה ומגישים.
פיצה בשר מזרח מערב
פיצה בשר טעימה ברמות. צילום: עדי מרום

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצת ציידים: מאפה בשר עם מתיקות אסייתית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות