קיפודי חזה עוף ברוטב מתוק-חריף
קיפודי חזה עוף ברוטב מתוק-חריף, קובי אדרי במתכון קל וטעים שישדרג לכם את חזה העוף הרגיל והמוכר שכולנו מכינים. החיתוך של חזה העוף עוזר לטעמים של הרוטב להספג הרבה יותר טוב ולהיות עסיסי. תהנו.
קיפודי חזה עוף ברוטב מתוק-חריף, קובי אדרי במתכון קל וטעים שישדרג לכם את חזה העוף הרגיל והמוכר שכולנו מכינים. החיתוך של חזה העוף עוזר לטעמים של הרוטב להספג הרבה יותר טוב ולהיות עסיסי. תהנו.
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.7 קק״ל 847.0 קק״לפחמימות 3.3 גרם 13.1 גרםשומן 4.6 גרם 18.5 גרםנתרן 252.4 מ״ג 1009.7 מ״גחלבון 37.4 גרם 149.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.2 מ״ג 17.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 57.2 מ״ג 228.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות212
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.7 קק״ל 847.0 קק״לפחמימות 3.3 גרם 13.1 גרםשומן 4.6 גרם 18.5 גרםנתרן 252.4 מ״ג 1009.7 מ״גחלבון 37.4 גרם 149.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.2 מ״ג 17.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 57.2 מ״ג 228.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 212 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 נתחים חזה עוף חצוי
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 כפית שורש ג’ינג’רקצוץ דק
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
1 כפית מיונז
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 קורט גרידת ליים
-
1 גבעול למון גראסקצוץ
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוניפרוס דק
אופן הכנה
- לוקחים 4 נתחי חזה עוף חצויים, חורצים בעזרת סכין חדה את נתח העוף שתי וערב כדי ליצור צורה של קיפוד, שימו לב לא לחרוץ עד הסוף, כדי שהוא לא יפתח.
- מייבשים מעט את הנתחים עם נייר סופג (לספיגה טובה יותר של הטעמים).
- שמים בקערה שום, ג’ינג’ר, סויה, טריאקי, שמן שומשום, מיונז, פלפל שחור ומערבבים היטב.
- תוקעים בחריצי חזה העוף גרידת ליים, גבעול של למון גראס וצ׳ילי פרוס.
- משרים בקערה עם הרוטב שהכנו את העוף החרוץ (ונשמור קצת מהתערובת לאחרי הצלייה). מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
- מחממים את הנינג’ה גריל למצב צלייה וברגע שהמכשיר חם מכניסים את קיפודי חזה העוף לצלייה של 5 דקות מצד אחד ולאחר מכן הופכים ל-4 דקות נוספות.
- פותחים את הנינג’ה שוב ומוזגים על חזה העוף את כל הרוטב שנשאר בקערה. סוגרים ל-2 דקות נוספות עד שהרוטב מצטמצם מעט לתוך חזה העוף.
- מגישים עם סטיקי רייס ובצל ירוק.
אופן הכנה
- לוקחים 4 נתחי חזה עוף חצויים, חורצים בעזרת סכין חדה את נתח העוף שתי וערב כדי ליצור צורה של קיפוד, שימו לב לא לחרוץ עד הסוף, כדי שהוא לא יפתח.
- מייבשים מעט את הנתחים עם נייר סופג (לספיגה טובה יותר של הטעמים).
- שמים בקערה שום, ג’ינג’ר, סויה, טריאקי, שמן שומשום, מיונז, פלפל שחור ומערבבים היטב.
- תוקעים בחריצי חזה העוף גרידת ליים, גבעול של למון גראס וצ׳ילי פרוס.
- משרים בקערה עם הרוטב שהכנו את העוף החרוץ (ונשמור קצת מהתערובת לאחרי הצלייה). מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
- מחממים את הנינג’ה גריל למצב צלייה וברגע שהמכשיר חם מכניסים את קיפודי חזה העוף לצלייה של 5 דקות מצד אחד ולאחר מכן הופכים ל-4 דקות נוספות.
- פותחים את הנינג’ה שוב ומוזגים על חזה העוף את כל הרוטב שנשאר בקערה. סוגרים ל-2 דקות נוספות עד שהרוטב מצטמצם מעט לתוך חזה העוף.
- מגישים עם סטיקי רייס ובצל ירוק.
הערות
- ניתן להגיש עם סטיקי רייס ובצל ירוק קצוץ
- ניתן להכין את חזה העוף באותו האופן במחבת בחום בינוני
הערות
- ניתן להגיש עם סטיקי רייס ובצל ירוק קצוץ
- ניתן להכין את חזה העוף באותו האופן במחבת בחום בינוני
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
באיזו טמפרטורה?
היי, HIGH