קיפודי חזה עוף ברוטב מתוק-חריף

קיפודי חזה עוף ברוטב מתוק-חריף, קובי אדרי במתכון קל וטעים שישדרג לכם את חזה העוף הרגיל והמוכר שכולנו מכינים. החיתוך של חזה העוף עוזר לטעמים של הרוטב להספג הרבה יותר טוב ולהיות עסיסי. תהנו.
קיפודי חזה עוף ברוטב מתוק-חריף, קובי אדרי במתכון קל וטעים שישדרג לכם את חזה העוף הרגיל והמוכר שכולנו מכינים. החיתוך של חזה העוף עוזר לטעמים של הרוטב להספג הרבה יותר טוב ולהיות עסיסי. תהנו.
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    212
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.7 קק״ל 847.0 קק״ל
    פחמימות 3.3 גרם 13.1 גרם
    שומן 4.6 גרם 18.5 גרם
    נתרן 252.4 מ״ג 1009.7 מ״ג
    חלבון 37.4 גרם 149.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.2 מ״ג 17.0 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 57.2 מ״ג 228.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    212
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.7 קק״ל 847.0 קק״ל
    פחמימות 3.3 גרם 13.1 גרם
    שומן 4.6 גרם 18.5 גרם
    נתרן 252.4 מ״ג 1009.7 מ״ג
    חלבון 37.4 גרם 149.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.2 מ״ג 17.0 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 57.2 מ״ג 228.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. לוקחים 4 נתחי חזה עוף חצויים, חורצים בעזרת סכין חדה את נתח העוף שתי וערב כדי ליצור צורה של קיפוד, שימו לב לא לחרוץ עד הסוף, כדי שהוא לא יפתח.
  2. מייבשים מעט את הנתחים עם נייר סופג (לספיגה טובה יותר של הטעמים).
  3. שמים בקערה שום, ג’ינג’ר, סויה, טריאקי, שמן שומשום, מיונז, פלפל שחור ומערבבים היטב.
  4. תוקעים בחריצי חזה העוף גרידת ליים, גבעול של למון גראס וצ׳ילי פרוס.
  5. משרים בקערה עם הרוטב שהכנו את העוף החרוץ (ונשמור קצת מהתערובת לאחרי הצלייה). מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
  6. מחממים את הנינג’ה גריל למצב צלייה וברגע שהמכשיר חם מכניסים את קיפודי חזה העוף לצלייה של 5 דקות מצד אחד ולאחר מכן הופכים ל-4 דקות נוספות.
  7. פותחים את הנינג’ה שוב ומוזגים על חזה העוף את כל הרוטב שנשאר בקערה. סוגרים ל-2 דקות נוספות עד שהרוטב מצטמצם מעט לתוך חזה העוף.
  8. מגישים עם סטיקי רייס ובצל ירוק.

הערות

  • ניתן להגיש עם סטיקי רייס ובצל ירוק קצוץ
  • ניתן להכין את חזה העוף באותו האופן במחבת בחום בינוני
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קיפודי חזה עוף ברוטב מתוק-חריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, HIGH

קטגוריות

אביזרים

טכניקות