כנפיים ברוטב טריאקי וצ׳ילי מתוק

כנפיים ברוטב טריאקי, עם צ'ילי מתוק, שומשום ועירית קצוצה. עם טעמים אסיתיים שכולם אוהבים, מתקתק וחמוץ ועם קראנץ' שמתפצפץ בפה
כנפיים ברוטב טריאקי, עם צ'ילי מתוק, שומשום ועירית קצוצה. עם טעמים אסיתיים שכולם אוהבים, מתקתק וחמוץ ועם קראנץ' שמתפצפץ בפה
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    831
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 830.9 קק״ל 3323.5 קק״ל
    פחמימות 51.3 גרם 205.2 גרם
    סוכר 18.5 גרם 73.9 גרם
    שומן 48.8 גרם 195.2 גרם
    נתרן 3148.6 מ״ג 12594.3 מ״ג
    חלבון 47.8 גרם 191.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 45.4 גרם
    כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 62.3 מ״ג 249.0 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 624.9 מ״ג 2499.5 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    831
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 830.9 קק״ל 3323.5 קק״ל
    פחמימות 51.3 גרם 205.2 גרם
    סוכר 18.5 גרם 73.9 גרם
    שומן 48.8 גרם 195.2 גרם
    נתרן 3148.6 מ״ג 12594.3 מ״ג
    חלבון 47.8 גרם 191.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 45.4 גרם
    כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 62.3 מ״ג 249.0 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 624.9 מ״ג 2499.5 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

רוטב

תערובת תבלינים

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הכנפיים: מפרידים בעזרת סכין את שני חלקי הכנפיים.
  2. מכניסים לקערה את כל מרכיבי תערובת התבלינים יחד עם 1/3 כוס השמן ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים עד שכל הכנפיים מצופות היטב בתערובת התבלינים והשמן.
  4. מניחים בתבנית עם נייר אפיה ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות, למשך כ- 20 דקות (מומלץ אחרי מחצית מהזמן להפוך את הכנפיים כדי שיתבשלו היטב מכל הצדדים).
  5. מכינים את הרוטב: בסיר רחב על אש בינונית מחממים מעט שמן, מוסיפים את השום הכתוש, הסוכר החום והדבש ומבשלים כ2-3 דקות.
  6. מוסיפים את רוטב הצ׳ילי המתוק ורוטב הטריאקי ומבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה עד לקרמול.
  7. מוציאים את הכנפיים מהתנור ומוסיפים לסיר עם הרוטב, מערבבים היטב כך שכל הכנפיים יהיו מצופות ברוטב העשיר, מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים מעט שומשום ועירית קצוצה, ובתאבון.

    כנפיים ברוטב טריאקי וצ׳ילי מתוק
    כנפיים ברוטב טריאקי וצ׳ילי מתוק. צילום: Studio R.Y

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רבקה טאוב

    שלום-המתכון מצא חן בעיניי. מה אפשר במקום סוכר חום למי שסוכרתי ? ומה אפשר במקום קורנפלור שנדמה לי מכיל גלוטן?מכיל גלוטן

      Avatar
      מערכת Foody

      הי רבקה. אפשר להשתמש בתחליפי סוכר כמו סוויטאנגו ובקמח ללא גלוטן. אבל בכל מקרה כשמדובר בסוכרתיים היינו ממליצים להתייעץ עם תזונאית מוסמכת בנושא.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות