מתכון לנודלס עם חזה עוף ברוטב קארי אדום

זה לא עוד מתכון לנודלס עם עוף - זה מתכון עם שילוב טעמים מושלם שיוצר חגיגה בפה! מתכון לנודלס אטריות ביצים עם חזה עוף ורוטב קארי אדום מעולה
זה לא עוד מתכון לנודלס עם עוף - זה מתכון עם שילוב טעמים מושלם שיוצר חגיגה בפה! מתכון לנודלס אטריות ביצים עם חזה עוף ורוטב קארי אדום מעולה
  • רועי כהן ו-Studio R.Y
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 510.7 קק״ל 2043.0 קק״ל
    פחמימות 37.7 גרם 150.7 גרם
    שומן 15.3 גרם 61.2 גרם
    נתרן 2789.9 מ״ג 11159.6 מ״ג
    חלבון 51.9 גרם 207.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 54.5 מ״ג 217.9 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 448.2 מ״ג 1792.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 510.7 קק״ל 2043.0 קק״ל
    פחמימות 37.7 גרם 150.7 גרם
    שומן 15.3 גרם 61.2 גרם
    נתרן 2789.9 מ״ג 11159.6 מ״ג
    חלבון 51.9 גרם 207.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 29.0 מ״ג 116.0 מ״ג
    סידן 54.5 מ״ג 217.9 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 448.2 מ״ג 1792.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אטריות

חזה עוף

מרינדה לחזה העוף

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות: מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח, מבשלים את האטריות במשך 7-8 דקות (זהירות שלא יתבשלו יתר על המידה), מוציאים ומעבירים לצינון כדי שלא ימשיכו להתבשל בינתיים.
  2. במקביל, מכינים את המרינדה לחזה העוף: מערבבים בקערה את כל מרכיבי מרינדת התבלינים, מוסיפים את העוף ומוודאים שכל העוף כוסה בתערובת התבלינים. אפשר להניח בצד כדי שחזה העוף יספוג טעמים, אך אם ממהרים ניתן מיד להמשיך לשלב הבא.
  3. מחממים מעט שמן במחבת רחבה, ומטגנים את חזה העוף מכל הצדדים אך לא יותר מדי. מוציאים ומניחים בצד.
  4. מכינים את הרוטב: באותה המחבת בה השתמשנו לצלות את חזה העוף, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את הפלפלים, השום, הג׳ינג׳ר ולבסוף את העגבניות וממשיכים לטגן כ- 3-4 דקות נוספות
  5. מוסיפים את משחת הקארי ורוטב הסרירצ’ה, מערבבים היטב לאיחוד כל המרכיבים ומטגנים 5 דקות. מתחילים להוסיף את קרם הקוקוס בהדרגה ומבשלים 2-3 דקות עד לרתיחה.
  6. מוסיפים את רוטב הסויה, שמן השומשום, מיץ הלימון, האטריות המוכנות, את חזה העוף ולבסוף את הכוסברה. מכסים את המחבת ונותנים לתבשיל להתבשל יחד במשך 5-7 דקות.
  7. מגישים את האטריות, מעליהן את חזה העוף (עדיף ומומלץ לחתוך לפני הצלחת) וסוגרים עם מעט רוטב עשיר וטעים (ניתן כמובן להוסיף מעט כוסברה טרייה ובוטנים/קשיו). בתאבון.
מתכון לנודלס עם חזה עוף ברוטב קארי אדום
מתכון לנודלס עם חזה עוף ברוטב קארי אדום. צילום: רועי כהן וStudio R.Y
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות