אטריות שעועית ועוף מוקפץ

מנה מושלמת של אטריות שעועית ועוף, שתסגור לכם פינה במהירות ועם הרבה טעם. עוף במרינדה עשירה בטעמים ורוטב אסייתי מצוין - נהדר גם לפסח
מנה מושלמת של אטריות שעועית ועוף, שתסגור לכם פינה במהירות ועם הרבה טעם. עוף במרינדה עשירה בטעמים ורוטב אסייתי מצוין - נהדר גם לפסח
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    559
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 558.5 קק״ל 2792.5 קק״ל
    פחמימות 57.5 גרם 287.6 גרם
    שומן 67.0 גרם 334.8 גרם
    נתרן 246.2 מ״ג 1231.2 מ״ג
    חלבון 33.0 גרם 165.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 12.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 49.1 מ״ג 245.5 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 249.1 מ״ג 1245.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    559
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 558.5 קק״ל 2792.5 קק״ל
    פחמימות 57.5 גרם 287.6 גרם
    שומן 67.0 גרם 334.8 גרם
    נתרן 246.2 מ״ג 1231.2 מ״ג
    חלבון 33.0 גרם 165.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 12.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 49.1 מ״ג 245.5 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 249.1 מ״ג 1245.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. משרים את אטריות השעועית במים בהתאם להוראות על האריזה.
  2. מכינים את העוף: חותכים את העוף לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים את מרכיבי המרינדה ומערבבים היטב. מניחים בצד.
  3. חותכים את הבצל לחצאי טבעות ומטגנים במעט שמן במחבת רחבה. מוסיפים גם החלק הלבן של הבצלים הירוקים (את החלק הירוק נשמור להגשה) וכן 4-5 שיני שום קצוצות. מטגנים על לקבלת שקיפות.
  4. מוסיפים את העוף ומערבבים היטב עד שהעוף מוכן מכל הכיוונים.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
  6. מוסיפים את הרוטב ומבשלים על אש בינונית מספר דקות. מוסיפים את אטריות השעועית ומערבבים היטב.
  7. מרכיבים את המנה: מסדרים בצלחת הגשה את אטריות השעועית והעוף, מוסיפים מלמעלה כוסברה, בוטנים ואת החלק הירוק של הבצל הירוק ומזלפים מעט שמן שומשום.

    אטריות שעועית ועוף
    אטריות שעועית ועוף מוקפץ. צילום: Studio R.Y

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות