אמריקן סטייל: מאפה שמרים עגול במילוי עוף מפורק ברוטב ברביקיו

ארוחת ערב או נשנוש לילי וכיפי! מאפה שמרים עגול עם עוף מפורק ועסיסי ברוטב ברביקיו מושלם, רק להוסיף רוטב ולהתפנק
ארוחת ערב או נשנוש לילי וכיפי! מאפה שמרים עגול עם עוף מפורק ועסיסי ברוטב ברביקיו מושלם, רק להוסיף רוטב ולהתפנק
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    553
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 553.4 קק״ל 3320.1 קק״ל
    פחמימות 76.1 גרם 456.3 גרם
    סוכר 4.9 גרם 29.5 גרם
    שומן 13.7 גרם 82.2 גרם
    נתרן 975.0 מ״ג 5850.2 מ״ג
    חלבון 29.5 גרם 177.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 143.7 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 139.4 מ״ג 836.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    553
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 553.4 קק״ל 3320.1 קק״ל
    פחמימות 76.1 גרם 456.3 גרם
    סוכר 4.9 גרם 29.5 גרם
    שומן 13.7 גרם 82.2 גרם
    נתרן 975.0 מ״ג 5850.2 מ״ג
    חלבון 29.5 גרם 177.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 143.7 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 139.4 מ״ג 836.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור

מה זה פריך מבחוץ ורך מבפנים? מאפה שמרים במילוי עוף מפורק עם רוטב ברביקיו! קבלו מתכון קל ומעולה למאפה המושלם הזה שכל כך כיף לחלוק ולטבול ברטבים לטעמכם, מבטיחים שהוא ייכנס לרשימת הארוחות המועדפות אליכם!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק שמרים

עוף


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: לשים במיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק במהירות בינונית כ-10 דקות לקבלת בצק אחיד ורך. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון או מגבת לחה ומתפיחים שעה-שעה וחצי להכפלת הנפח.
  2. מחלקים את הבצק לכדורים לפי גודל המאפה הרצוי. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות.
  3. מרדדים כל כדור בצק לעלה בעובי כחצי ס”מ, חותכים את המלבן כך שיווצרו מלבנים וחותכים באמצעות גלגלת פיצה את הבצק באלכסון ליצירת משולשים.
  4. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  5. מכינים את העוף: מערבבים היטב בקערה גדולה את העוף, הבצל ורוטב הברביקיו.
  6. מרכיבים את המאפה: מניחים קערה עגולה באמצע תבנית אפייה משומנת. מסדרים את כל משולשי הבצק סביב הקערה כאשר קודקוד המשולש פונה כלפי חוץ עד שמתקבלת צורה של קרני שמש. מסדרים את תערובת העוף בצורה אחידה סביב בסיס הקערה, בחלק הפנימי הרחב של משולשי הבצק. מקפלים כל משולש מכיוון הקודקוד פנימה בצורה שיכסה את תערובת העוף. חוזרים על הפעולה עם כל משולש בנפרד.
  7. מברישים את המאפה בביצה טרופה ואופים כ-25 דקות להזהבה.
  8. חותכים לפרוסות ומגישים עם רוטב לבחירה בקערה באמצע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    חנה גולדברג

    אפשר להשתמש בבצק שמרים מוכן ?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט

    Avatar
    דבי הובר גז

    אפשר עם פרגית.חזה עוף יבש מאוד לאחר הבישול

      Avatar
      מערכת Foody

      בגלל זה מערבבים עם הרוטב והבצל! אבל אפשר גם עם פרגית, אין שום בעיה

    Avatar
    Tsfira Gavish

    לא ברור לכמה כדורים מחלקים את הבצק ואז את שלב 3. אשמח לראות סרט הכנה. תודה.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי צפירה, אפשר לחלק ל-4 כדורים, לרדד לעלים וליצור משולשים. תוכלי לראות שכעת יש סרטון שמראה את תהליך ההכנה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות