אתגר הפסטרמה: מתכוני סנדוויץ’ הכי טעימים שיש
אתגרנו את הבלוגרים להכין סנדוויץ' מהחלומות עם הפסטרמות והסלמי הכי שווים וביקשנו גם מהאימהות שלהם להכין את סנדוויץ' הילדות שלהם! כל המתכונים כאן
אתגרנו את הבלוגרים להכין סנדוויץ' מהחלומות עם הפסטרמות והסלמי הכי שווים וביקשנו גם מהאימהות שלהם להכין את סנדוויץ' הילדות שלהם! כל המתכונים כאן
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2296.8 קק״ל 2296.8 קק״לפחמימות 176.6 גרם 176.6 גרםשומן 119.3 גרם 119.3 גרםנתרן 5596.9 מ״ג 5596.9 מ״גחלבון 118.5 גרם 118.5 גרםסיבים תזונתיים 18.5 גרם 18.5 גרםשומן רווי 21.1 גרם 21.1 גרםכולסטרול 533.9 מ״ג 533.9 מ״גסידן 217.7 מ״ג 217.7 מ״גברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 659.9 מ״ג 659.9 מ״גאבץ 4.4 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים41
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות2297
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2296.8 קק״ל 2296.8 קק״לפחמימות 176.6 גרם 176.6 גרםשומן 119.3 גרם 119.3 גרםנתרן 5596.9 מ״ג 5596.9 מ״גחלבון 118.5 גרם 118.5 גרםסיבים תזונתיים 18.5 גרם 18.5 גרםשומן רווי 21.1 גרם 21.1 גרםכולסטרול 533.9 מ״ג 533.9 מ״גסידן 217.7 מ״ג 217.7 מ״גברזל 8.5 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 659.9 מ״ג 659.9 מ״גאבץ 4.4 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 41 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 2297 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
הסנדוויץ' של קובי אדרי
-
1 יחידה לחמניית מחמצת
-
10 עלי חסה לאליק
-
4 פרוסות כתף בקר עסיסי"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
4 פרוסות פסטרמה בטעם אווז בעישון עדין"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
3 מלפפונים חמוצים קטניםקורנישונים
-
1/4 כוס כרוב כבושאו מותסס
-
1 חופן עלי רוקט
-
1/4 בצל סגול קטןפרוס
-
4 פרוסות עגבניות
הסנדוויץ' של סימה, אמא של קובי אדרי
-
1 יחידה לחמנייה מוארכת
-
2 כפות מיונז
-
4 פרוסות עגבניות
-
1 מלפפון חמוץ בינוניבחומץ, פרוס לפרוסות
-
5 פרוסות סלמי פפרוני פיקנטי מפולפל"עוף טוב" עם הסימון הירוק
הסנדוויץ' של שיר אשכנזי
-
1 יחידה לחמניית חלה
-
2 כפות מיונזעם שן שום כתושה או מיונז שום
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כפית ממרח פסטו
-
2 פרוסות כתף בקר עסיסי"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 פרוסה פסטרמה בטעם אווז בעישון עדין"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 פרוסה פסטרמה בסגנון רומני בנגיעות שום"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 פרוסה פסטרמה BBQ צרובה על הגריל"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 פרוסה פסטרמה ארבעה פלפלים"עוף טוב" עם הסימון הירוק
הסנדוויץ' של יפה, אמא של שיר אשכנזי
-
1 יחידה לחמניית חלה
-
1 כפית מיונז
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1 כפית שמן קנולה
-
2 ביצים M
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
2 פרוסות כתף בקר עסיסי"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
2 פרוסות פסטרמה בטעם אווז בעישון עדין"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
-
3 פרוסות עגבניות
הסנדוויץ' של יונית צוקרמן
-
1 יחידה לחמנייה מוארכתאו שליש באגט
-
2 כפות ממרח חומוס
-
4 פרוסות פסטרמה BBQ צרובה על הגריל"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
3 כפות סלט כרוב סגול במיונז
-
4 פרוסות עגבניות
-
2 מלפפונים חמוצים בינונייםפרוס
-
4 פרוסות פסטרמה ארבעה פלפלים"עוף טוב" עם הסימון הירוק
איתגרנו כמה מהבלוגרים המובלים בארץ ואת האמהות שלהם להכין כריך שיגרום לשני לאושר, דאגנו לכם למתכונים של כולם. תהנו
אופן הכנה - הסנדוויץ’ של קובי אדרי - סנדוויץ’ פסטרמה וכתף בקר מושחת
- פותחים לחמניית מחמצת.
- מורחים בנדיבות חרדל ומיונז.
- שמים שכבה אחידה של חסה לאליק.
- מוסיפים 8 פרוסות מיקס פסטרמה בטעם אווז וכתף בקר.
- מוסיפים 6 חצאי עגבניה פרוסה, קורנישונים פרוסים, כרוב מותסס/כבוש, עלי רוקט ובצל סגול. בתאבון.
אופן הכנה - הסנדוויץ’ של סימה, אמא של קובי אדרי
- פותחים את הלחמנייה.
- מורחים שכבה נדיבה של מיונז.
- מוסיפים 5 פרוסות סלמי פפרוני.
- מוסיפים 2 פרוסות עגבנייה חצויות לחצי.
- מוסיפים מלפפון בחומץ אחד חתוך. בתאבון.
אופן הכנה - הסנדוויץ’ של שיר אשכנזי - טוסט נקניק
- מחממים את הטוסטר.
- מערבבי בקערה את כל מרכיבי הרוטב היטב עד שמתאחדים לרוטב אחד
- מורחים את הלחמנייה ברוטב כמות נדיבה משני הצדדים ושמים את פרוסות הפסטרמה והנקניק.
- סוכרים ומוסיפים מעל עוד רוטב.
- מכניסים את הלחמנייה לטוסט למשך 10 דקות או עד שמתקבל צבע יפה. בתיאבון.
אופן הכנה - הסנדוויץ’ של יפה, אמא של שיר אשכנזי
- מורחים על לחמנייה חמה מיונז וחרדל בנדיבות
- שמים מעט שמן במחבת, חותכים את פרוסות הפסטרמה והנקניק לחתיכות, מוסיפים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
- משקשקים את הביצים בקערה קטנה עם מלח ופלפל ומוסיפים מעל הפסטרמה והנקניק.
- משקשקים לחביתה מקושקשת ומניחים על הלחמנייה.
- מוסיפים מעל בצל ירוק, עגבנייה ומלח ואוכלים. בתיאבון.
אופן הכנה - הסנדוויץ’ של יונית צוקרמן
- חותכים את הלחמנייה/הבאגט.
- מורחים שכבה של חומוס.
- מוסיפים שכבה של פסטרמה BBQ צרובה על הגריל.
- מניחים מעל סלט כרוב סגול במיונז, עגבנייה ומלפפון חמוץ.
- מוסיפים שכבה של פסטרמה ארבעה פלפלים. בתיאבון.
איתגרנו כמה מהבלוגרים המובלים בארץ ואת האמהות שלהם להכין כריך שיגרום לשני לאושר, דאגנו לכם למתכונים של כולם. תהנו
אופן הכנה - הסנדוויץ’ של קובי אדרי - סנדוויץ’ פסטרמה וכתף בקר מושחת
- פותחים לחמניית מחמצת.
- מורחים בנדיבות חרדל ומיונז.
- שמים שכבה אחידה של חסה לאליק.
- מוסיפים 8 פרוסות מיקס פסטרמה בטעם אווז וכתף בקר.
- מוסיפים 6 חצאי עגבניה פרוסה, קורנישונים פרוסים, כרוב מותסס/כבוש, עלי רוקט ובצל סגול. בתאבון.
אופן הכנה - הסנדוויץ’ של סימה, אמא של קובי אדרי
- פותחים את הלחמנייה.
- מורחים שכבה נדיבה של מיונז.
- מוסיפים 5 פרוסות סלמי פפרוני.
- מוסיפים 2 פרוסות עגבנייה חצויות לחצי.
- מוסיפים מלפפון בחומץ אחד חתוך. בתאבון.
אופן הכנה - הסנדוויץ’ של שיר אשכנזי - טוסט נקניק
- מחממים את הטוסטר.
- מערבבי בקערה את כל מרכיבי הרוטב היטב עד שמתאחדים לרוטב אחד
- מורחים את הלחמנייה ברוטב כמות נדיבה משני הצדדים ושמים את פרוסות הפסטרמה והנקניק.
- סוכרים ומוסיפים מעל עוד רוטב.
- מכניסים את הלחמנייה לטוסט למשך 10 דקות או עד שמתקבל צבע יפה. בתיאבון.
אופן הכנה - הסנדוויץ’ של יפה, אמא של שיר אשכנזי
- מורחים על לחמנייה חמה מיונז וחרדל בנדיבות
- שמים מעט שמן במחבת, חותכים את פרוסות הפסטרמה והנקניק לחתיכות, מוסיפים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
- משקשקים את הביצים בקערה קטנה עם מלח ופלפל ומוסיפים מעל הפסטרמה והנקניק.
- משקשקים לחביתה מקושקשת ומניחים על הלחמנייה.
- מוסיפים מעל בצל ירוק, עגבנייה ומלח ואוכלים. בתיאבון.
אופן הכנה - הסנדוויץ’ של יונית צוקרמן
- חותכים את הלחמנייה/הבאגט.
- מורחים שכבה של חומוס.
- מוסיפים שכבה של פסטרמה BBQ צרובה על הגריל.
- מניחים מעל סלט כרוב סגול במיונז, עגבנייה ומלפפון חמוץ.
- מוסיפים שכבה של פסטרמה ארבעה פלפלים. בתיאבון.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן