סנו רקע

עוגיות סהרוני שקדים

העוגיות שהכי טעימות עם התה: עוגיות סהרוני שקדים. מתכון קל וטעים של קלאסיקה שאי אפשר להסתפק רק בסהרון אחד. תהנו!
העוגיות שהכי טעימות עם התה: עוגיות סהרוני שקדים. מתכון קל וטעים של קלאסיקה שאי אפשר להסתפק רק בסהרון אחד. תהנו!
  • עדי מרום
שמרו
כשר
29 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    122
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 121.5 קק״ל 3645.5 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 392.3 גרם
    שומן 7.5 גרם 226.0 גרם
    נתרן 6.4 מ״ג 190.8 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 62.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 103.8 גרם
    כולסטרול 24.8 מ״ג 745.2 מ״ג
    סידן 13.2 מ״ג 396.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 38.8 מ״ג 1162.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    122
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 121.5 קק״ל 3645.5 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 392.3 גרם
    שומן 7.5 גרם 226.0 גרם
    נתרן 6.4 מ״ג 190.8 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 62.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 103.8 גרם
    כולסטרול 24.8 מ״ג 745.2 מ״ג
    סידן 13.2 מ״ג 396.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 38.8 מ״ג 1162.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
עדי מרום
X

29 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה (לפני ואחרי האפייה)


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערה שמים חמאה רכה, אבקת סוכר ומערבבים טוב למשחה חלקה. מוסיפים ביצה ומערבבים לאיחוד.
  2. מוסיפים שקדים טחונים לתערובת ומנפים פנימה את הקמח. לשים היטב עד קבלת בצק חלק.
  3. מכסים את הבצק עם כיסוי ניילון למנוחה של כ10-20 דקות במקרר.
  4. מחממים תנור ל180 מעלות.
  5. מוציאים את הבצק מהקירור, מחלקים לכדורים בגודל שווה (22 גרם), מגלגלים כל כדור לרצועה בגודל אצבע ויוצרים צורה של חצי ירח.
  6. מניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, בוזקים אבקת סוכר לפני האפייה ומכניסים לתנור כ12-14 דקות.
  7. מוציאים מהתנור ושוב בוזקים אבקת סוכר אחרי שהעוגיות התקררו ובתיאבון!
עוגיות סהרוני שקדים
עוגיות סהרוני שקדים. צילום: עדי מרום

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    שי ש

    היי רציתי לשאול 3 שאלות לגבי התכון. 1. אם עשלי ביצה גודל L מה הכמויות שצריך? 2.אם ניתן במקום קמח לשים קבח כוסמין? 3. אם ניתן לשים מחמאה פרווה במקום חמאה חלבית?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שי,
      1. אותה כמות
      2. שימי חצי קמח רגיל חצי קמח כוסמין
      3. למתכון פרווה ניתן לשים מחמאה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים