-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1476.7 קק״ל 1476.7 קק״לפחמימות 181.0 גרם 181.0 גרםשומן 70.3 גרם 70.3 גרםנתרן 3723.6 מ״ג 3723.6 מ״גחלבון 53.1 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 15.9 גרם 15.9 גרםשומן רווי 13.5 גרם 13.5 גרםכולסטרול 42.3 מ״ג 42.3 מ״גסידן 877.2 מ״ג 877.2 מ״גברזל 6.1 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 1442.8 מ״ג 1442.8 מ״גאבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות1477
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1476.7 קק״ל 1476.7 קק״לפחמימות 181.0 גרם 181.0 גרםשומן 70.3 גרם 70.3 גרםנתרן 3723.6 מ״ג 3723.6 מ״גחלבון 53.1 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 15.9 גרם 15.9 גרםשומן רווי 13.5 גרם 13.5 גרםכולסטרול 42.3 מ״ג 42.3 מ״גסידן 877.2 מ״ג 877.2 מ״גברזל 6.1 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 1442.8 מ״ג 1442.8 מ״גאבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 1477 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
דף זוקיני קריספי
-
2 זוקיני ירוק בינוניים
-
1 בצל סגול בינוניקלוף
-
2 כפות שמן זיתועוד שמן זית לשימון התבנית
-
1 כוס קמח לבן
-
1/2 כוס פירורי לחם
-
1 כוס מים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית שום גבישי
-
1/2 כפית בזיליקום יבש
-
1/4 כוס גבינת פרמזןמגורר
-
1 חופן צנוברים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- פורסים במעבד מזון, פריסה דקה, את הזוקיני והבצל הסגול.
- מערבבים בקערה את הקמח, פירורי הלחם (משאירים 2 כפות בצד) והתבלינים עם המים והשמן.
- מוסיפים את הזוקיני והבצל הפרוסים ומערבבים.
- משטחים את התערובת במגש אפייה עם נייר אפייה משומן, מפזרים פרמז’ן, פירורי לחם שנשארו וצנוברים ואופים כ-35 דקות בתנור.
- מוציאים מהתנור, מצננים, פורסים ומגישים. בתאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- פורסים במעבד מזון, פריסה דקה, את הזוקיני והבצל הסגול.
- מערבבים בקערה את הקמח, פירורי הלחם (משאירים 2 כפות בצד) והתבלינים עם המים והשמן.
- מוסיפים את הזוקיני והבצל הפרוסים ומערבבים.
- משטחים את התערובת במגש אפייה עם נייר אפייה משומן, מפזרים פרמז’ן, פירורי לחם שנשארו וצנוברים ואופים כ-35 דקות בתנור.
- מוציאים מהתנור, מצננים, פורסים ומגישים. בתאבון!
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן