עוף חמוץ מתוק כשר לפסח
קבלו אותו במחיאות כפיים, מתכון מושלם של עוף חמוץ מתוק כשר לפסח שלא תוכלו להפסיק לאכול. קל להכנה ומהיר, עוף חמוץ מתוק שיעשה לכם שמח בחג
קבלו אותו במחיאות כפיים, מתכון מושלם של עוף חמוץ מתוק כשר לפסח שלא תוכלו להפסיק לאכול. קל להכנה ומהיר, עוף חמוץ מתוק שיעשה לכם שמח בחג
- עדי מרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 452.0 קק״ל 1808.2 קק״לפחמימות 26.2 גרם 105.0 גרםסוכר 0.6 גרם 2.4 גרםשומן 9.9 גרם 39.7 גרםנתרן 1224.0 מ״ג 4896.2 מ״גחלבון 60.6 גרם 242.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרםכולסטרול 309.1 מ״ג 1236.4 מ״גסידן 38.0 מ״ג 151.9 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 901.1 מ״ג 3604.3 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 8.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות452
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 452.0 קק״ל 1808.2 קק״לפחמימות 26.2 גרם 105.0 גרםסוכר 0.6 גרם 2.4 גרםשומן 9.9 גרם 39.7 גרםנתרן 1224.0 מ״ג 4896.2 מ״גחלבון 60.6 גרם 242.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרםכולסטרול 309.1 מ״ג 1236.4 מ״גסידן 38.0 מ״ג 151.9 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 901.1 מ״ג 3604.3 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 8.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 452 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
1 ק"ג פילה עוףחתוך לרצועות
טמפורה
-
200 גרם קמח תופח כשר לפסח
-
1/4 כוס קמח מצה
-
2 ביצים M
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 1/2 כוסות מים
רוטב חמוץ מתוק
-
4 שיני שום
-
3/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1/4 כוס רוטב סויה בסגנון סיני
-
1 כפית שורש ג’ינג’רכתוש
-
4 כפות מיץ לימוןמיץ מלימון שלם
אופן הכנה
- מכינים את הבלילה: בקערה מניחים את כל חומרי הבלילה יחד וטורפים היטב עד קבלת בלילה חלקה.
- מכניסים פנימה פילה עוף שחתוך לרצועות ומערבבים עד ציפוי מלא.
- מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק ומכניסים את פילה העוף לשמן החם, מטגנים מכל צד 2 דקות עד הזהבה, מוציאים לרשת/ צלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים את הרוטב: במחבת עם מעט שמן מטגנים שיני שום כתושות כחצי דקה (בזהירות לא לשרוף את השום), מוסיפים צ׳ילי מתוק, רוטב סויה, ג׳ינג’ר טחון ומיץ לימון ומביאים לביעבוע.
- מוסיפים את רצועות העוף המטוגנות ומערבבים עד שהציפוי נדבק מכל הצדדים.
- מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק, מגישים לצד אורז.
אופן הכנה
- מכינים את הבלילה: בקערה מניחים את כל חומרי הבלילה יחד וטורפים היטב עד קבלת בלילה חלקה.
- מכניסים פנימה פילה עוף שחתוך לרצועות ומערבבים עד ציפוי מלא.
- מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק ומכניסים את פילה העוף לשמן החם, מטגנים מכל צד 2 דקות עד הזהבה, מוציאים לרשת/ צלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים את הרוטב: במחבת עם מעט שמן מטגנים שיני שום כתושות כחצי דקה (בזהירות לא לשרוף את השום), מוסיפים צ׳ילי מתוק, רוטב סויה, ג׳ינג’ר טחון ומיץ לימון ומביאים לביעבוע.
- מוסיפים את רצועות העוף המטוגנות ומערבבים עד שהציפוי נדבק מכל הצדדים.
- מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק, מגישים לצד אורז.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן