-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.4 קק״ל 1222.7 קק״לפחמימות 15.2 גרם 242.6 גרםסוכר 2.8 גרם 45.6 גרםשומן 0.7 גרם 11.1 גרםנתרן 162.4 מ״ג 2597.8 מ״גחלבון 1.5 גרם 24.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 1.3 מ״ג 21.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות76
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.4 קק״ל 1222.7 קק״לפחמימות 15.2 גרם 242.6 גרםסוכר 2.8 גרם 45.6 גרםשומן 0.7 גרם 11.1 גרםנתרן 162.4 מ״ג 2597.8 מ״גחלבון 1.5 גרם 24.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 1.3 מ״ג 21.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 76 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנפיים
-
8 יחידות כנפי עוףחצויות
-
1 קורט מלח דק
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק קנור
-
1 כף רוטב צ’ילי חריף קנור
פוטטוס
-
6 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 כפות מיונז לייטהלמנס
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק קנור
-
1/2 כף פפריקה חריפה
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הכנפיים: מייבשים את הכנפיים החצויות על מגבת נייר.
- צולים את הכנפיים על פלאנצ’ה או על מנגל 5 דקות מכל צד. בגלל שהכנפיים לא מטוגנות רצוי לצלות אותן טוב מאוד כדי שיהיו מוכנות.
- בעודן רותחות מערבבים יחד עם הרטבים. אפשר כמובן יותר חריף או יותר מתוק בעזרת משחק עם הצ׳ילי מתוק או חריף.
- מכינים את הפוטטוס: מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות במצב טורבו.
- חותכים את תפוחי האדמה לרבעים לאורך.
- מערבבים את תפוחי אדמה עם הרטבים והתבלינים, מסדרים על תבנית עם נייר אפייה, ואופים 25-30 דקות עד שהתפוח אדמה צרוב טוב וקריספי.
- מגישים חם.
אופן הכנה
- מכינים את הכנפיים: מייבשים את הכנפיים החצויות על מגבת נייר.
- צולים את הכנפיים על פלאנצ’ה או על מנגל 5 דקות מכל צד. בגלל שהכנפיים לא מטוגנות רצוי לצלות אותן טוב מאוד כדי שיהיו מוכנות.
- בעודן רותחות מערבבים יחד עם הרטבים. אפשר כמובן יותר חריף או יותר מתוק בעזרת משחק עם הצ׳ילי מתוק או חריף.
- מכינים את הפוטטוס: מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות במצב טורבו.
- חותכים את תפוחי האדמה לרבעים לאורך.
- מערבבים את תפוחי אדמה עם הרטבים והתבלינים, מסדרים על תבנית עם נייר אפייה, ואופים 25-30 דקות עד שהתפוח אדמה צרוב טוב וקריספי.
- מגישים חם.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן