הקוקוס עושה זאת בשנית – קרמשניט עם קרם קוקוס
קרמשניט קרם קוקוס. טעימה ורכה, קרמשניט היא עוגה אוסטרית שהכינו לבני המלוכה, אז למה שלא תרגישו כמו מלכות ומלכים ותכינו לכם את העוגה הנפלאה הזו?
קרמשניט קרם קוקוס. טעימה ורכה, קרמשניט היא עוגה אוסטרית שהכינו לבני המלוכה, אז למה שלא תרגישו כמו מלכות ומלכים ותכינו לכם את העוגה הנפלאה הזו?
- אביה מלכא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.9 קק״ל 2413.3 קק״לפחמימות 13.5 גרם 201.9 גרםשומן 10.9 גרם 162.9 גרםנתרן 7.0 מ״ג 104.5 מ״גחלבון 1.3 גרם 20.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 8.6 גרם 129.4 גרםכולסטרול 40.5 מ״ג 607.6 מ״גסידן 5.0 מ״ג 74.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 92.0 מ״ג 1380.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 45 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות161
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.9 קק״ל 2413.3 קק״לפחמימות 13.5 גרם 201.9 גרםשומן 10.9 גרם 162.9 גרםנתרן 7.0 מ״ג 104.5 מ״גחלבון 1.3 גרם 20.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 8.6 גרם 129.4 גרםכולסטרול 40.5 מ״ג 607.6 מ״גסידן 5.0 מ״ג 74.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 92.0 מ״ג 1380.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 161 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בסיר/קלחת שמים את קרם הקוקוס והסוכר ומביאים לרתיחה.
- בקערה שמים חלמונים וקורנפלור וטורפים לאיחוד. לתוך קערת החלמונים שופכים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את קרם הקוקוס שרתח. כשמתקבלת בלילה אחידה מעבירים חזרה לסיר וטורפים ללא הפסקה על אש בינונית עד לקבלת קרם סמיך.
- מסירים מהאש ומעבירים את הקרם לקערה נקייה, מצמידים ניילון נצמד על הקרם על מנת למנוע קרום ומכניסים לקירור של מינימום 4 שעות. אפשר להכין לילה לפני.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את בצק העלים.
- בבצק אחד מחוררים נקבים בעזרת מזלג ובבצק השני מסמנים ריבועים. מכניסים לאפייה של 25 דקות או עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
- לאחר קירור הקרם טורפים בעזרת מטרפה עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
- מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה ורכה ומקפלים לתוך קרם הקוקוס.
- מניחים את הדף המחורר של בצק העלים, שמים מעל את הקרם ומעל את בצק העלים שמחולק לריבועים, מפזרים אבקת סוכר ושומרים בקירור.
אופן הכנה
- בסיר/קלחת שמים את קרם הקוקוס והסוכר ומביאים לרתיחה.
- בקערה שמים חלמונים וקורנפלור וטורפים לאיחוד. לתוך קערת החלמונים שופכים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את קרם הקוקוס שרתח. כשמתקבלת בלילה אחידה מעבירים חזרה לסיר וטורפים ללא הפסקה על אש בינונית עד לקבלת קרם סמיך.
- מסירים מהאש ומעבירים את הקרם לקערה נקייה, מצמידים ניילון נצמד על הקרם על מנת למנוע קרום ומכניסים לקירור של מינימום 4 שעות. אפשר להכין לילה לפני.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את בצק העלים.
- בבצק אחד מחוררים נקבים בעזרת מזלג ובבצק השני מסמנים ריבועים. מכניסים לאפייה של 25 דקות או עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
- לאחר קירור הקרם טורפים בעזרת מטרפה עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
- מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה ורכה ומקפלים לתוך קרם הקוקוס.
- מניחים את הדף המחורר של בצק העלים, שמים מעל את הקרם ומעל את בצק העלים שמחולק לריבועים, מפזרים אבקת סוכר ושומרים בקירור.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אולי אפשר גם במקום השמנת עוד קרם קוקוס – כי עדיף פרווה ולא רוצה שמנת צימחית
הי רחל, אפשר בהחלט, תנסי וספרי לנו איך יצא