חג שבועות רקע

עוגת הדגל של חג השבועות: עוגת גבינה פירורים של קרין גורן

אין שבועות בלי עוגת גבינה פירורים! קרין גורן מביאה לכם מתכון משודרג לעוגה הכי קלילה, הכי שווה והכי אהובה על כולם, תוכלו גם להכין את המתכון עם הטוויסט של דניאל עמית
אין שבועות בלי עוגת גבינה פירורים! קרין גורן מביאה לכם מתכון משודרג לעוגה הכי קלילה, הכי שווה והכי אהובה על כולם, תוכלו גם להכין את המתכון עם הטוויסט של דניאל עמית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
102 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    525
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 525.1 קק״ל 6301.4 קק״ל
    פחמימות 41.5 גרם 497.6 גרם
    שומן 36.5 גרם 438.4 גרם
    נתרן 938.4 מ״ג 11261.1 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 22.2 גרם 266.1 גרם
    כולסטרול 146.9 מ״ג 1762.5 מ״ג
    סידן 146.4 מ״ג 1756.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 120.5 מ״ג 1445.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    525
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 525.1 קק״ל 6301.4 קק״ל
    פחמימות 41.5 גרם 497.6 גרם
    שומן 36.5 גרם 438.4 גרם
    נתרן 938.4 מ״ג 11261.1 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 22.2 גרם 266.1 גרם
    כולסטרול 146.9 מ״ג 1762.5 מ״ג
    סידן 146.4 מ״ג 1756.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 120.5 מ״ג 1445.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור

כשקרין גורן ודניאל עמית נפגשות ומחליטות לשדרג עוגת גבינה פירורים קלאסית שכולנו אוהבים – אין ספק שתצא עוגה וואו. אין חג שבועות או יום הולדת אצלנו בבית, בלי העוגה הזו, מדובר במתכון מנצח. חג שמח

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
102 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק לתחתית ולפירורים

גבינה


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית ואת הפירורים: מערבבים ידנית בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכרים והחמאה לתערובת פירורית ויבשה.
  2. מוסיפים חלמונים ומערבבים לקבלת בצק אחיד (אם הוא יבש ופירורי, מוסיפים עוד חלמון או קצת חלב, ואם הוא דביק מוסיפים קמח).
  3. משטחים מחצית מהבצק בתבנית העוגה (תבנית עגולה 24 או 26 ס”מ) עם נייר אפייה עגול, ומחצית בתבנית נפרדת על נייר אפייה.
  4. מכניסים את שתי התבניות לאפייה בחום של 170 מעלות למשך 20 דקות, להזהבה. מוציאים ומצננים לגמרי.
  5. מכינים את שכבת הגבינה: במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, פודינג ושמנת חמוצה. מתחילים במהירות איטית עד שהסוכר נמס ולא רואים יותר גרגירים, ואז מגבירים מהירות ומקציפים לקרם יציב.
  6. מוסיפים את הגבינה ומקציפים לקרם יציב. חשוב שהקרם יהיה יציב! אחרת העוגה עלולה לקרוס.
  7. משטחים את תערובת הגבינה בתבנית מעל התחתית האפויה.
  8. מפוררים בידיים את הבצק האפוי ומפזרים את הפירורים מעל מלית הגבינה.
  9. מעבירים למקרר ל-4 שעות, להתייצבות, לפני שמגישים.
עוגת גבינה פירורים עם ריבת חלב - השדרוג של דניאל עמית
עוגת גבינה פירורים עם ריבת חלב - השדרוג של דניאל עמית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת הדגל של חג השבועות: עוגת גבינה פירורים של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (66)

Avatar

    Avatar
    לני lni8wallacoil@gmail.com

    כמה קורנפלור עם תמצית וניל ואבקת סוכר אפשר לשים במקום האינסטנט פודינג?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, צריך לערבב חצי כוס אבקת חלב עם רבע כוס קורנפלור וכף סוכר וניל

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות