עוגת גבינה של קרין גורן בלי גבינה

עוגת גבינה של קרין גורן בלי גבינה! אנחנו יודעים ששם המתכון נשמע לכם בעייתי אבל שימו לב לעוגה המופלאה הזאת, היא פרווה לחלוטין, יש לה מרקם וטעם מעולים ואף אחד לא ירגיש שעוגת הגבינה הזו ללא חלב
עוגת גבינה של קרין גורן בלי גבינה! אנחנו יודעים ששם המתכון נשמע לכם בעייתי אבל שימו לב לעוגה המופלאה הזאת, היא פרווה לחלוטין, יש לה מרקם וטעם מעולים ואף אחד לא ירגיש שעוגת הגבינה הזו ללא חלב
  • קרין גורן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    5445
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5445.3 קק״ל 5445.3 קק״ל
    פחמימות 483.2 גרם 483.2 גרם
    שומן 350.8 גרם 350.8 גרם
    נתרן 2095.4 מ״ג 2095.4 מ״ג
    חלבון 85.5 גרם 85.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 204.0 גרם 204.0 גרם
    כולסטרול 1525.7 מ״ג 1525.7 מ״ג
    סידן 286.9 מ״ג 286.9 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 813.7 מ״ג 813.7 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    5445
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5445.3 קק״ל 5445.3 קק״ל
    פחמימות 483.2 גרם 483.2 גרם
    שומן 350.8 גרם 350.8 גרם
    נתרן 2095.4 מ״ג 2095.4 מ״ג
    חלבון 85.5 גרם 85.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 204.0 גרם 204.0 גרם
    כולסטרול 1525.7 מ״ג 1525.7 מ״ג
    סידן 286.9 מ״ג 286.9 מ״ג
    ברזל 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 813.7 מ״ג 813.7 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

קצפת

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: טוחנים את הפתי בר לפירורים ומערבבים עם חמאה מומסת. משטחים בתחתית התבנית ומהדקים בכף. מקפיאים 10 דקות.
  2. מכינים את שכבת הגבינה: טוחנים במעבד המזון את הממרח עם ביצים, סוכר ופודינג הווניל לתערובת אחידה ללא גושים. מוזגים אותה על הפתי בר ומיישרים את פני השטח.
  3. אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות לתחילת הזהבה והתייצבות. מצננים לגמרי.
  4. מכינים את הקצפת: במיקסר מקציפים שמנת עם סוכר ופודינג ווניל לקצפת רכה מאוד. משטחים על העוגה. מגרדים שוקולד מלמעלה. מגישים קר.
עוגת גבינה של קרין גורן בלי גבינה1
עוגת גבינה של קרין גורן בלי גבינה. צילום: יעל קצב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה של קרין גורן בלי גבינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    Ifat Bareket

    יצאה לי ממש נמוכה ועשיתי אותו מתכון

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יפעת, יכול להיות שערבבת את המרכיבים יותר מידי או שלא אפית את העוגה מספיק, קשה לדעת מה יצא לא בסדר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות