דביקות ומתוקות – סטיקי באנז עם פקאנים
זוזו הצידה סינבון רולס, הגיעה זמנן של סטיקי באנס לתפוס את הבמה. לחמניות מתוקות ודביקות עם אגוזי פקאן, סטיקי באנס הן המאפים שישנו לכם את המטבח
זוזו הצידה סינבון רולס, הגיעה זמנן של סטיקי באנס לתפוס את הבמה. לחמניות מתוקות ודביקות עם אגוזי פקאן, סטיקי באנס הן המאפים שישנו לכם את המטבח
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8190.2 קק״ל 8190.2 קק״לפחמימות 1010.3 גרם 1010.3 גרםשומן 475.1 גרם 475.1 גרםנתרן 5972.4 מ״ג 5972.4 מ״גחלבון 105.9 גרם 105.9 גרםסיבים תזונתיים 27.2 גרם 27.2 גרםשומן רווי 190.7 גרם 190.7 גרםכולסטרול 1053.1 מ״ג 1053.1 מ״גסידן 804.8 מ״ג 804.8 מ״גברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 2265.0 מ״ג 2265.0 מ״גאבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות8190
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8190.2 קק״ל 8190.2 קק״לפחמימות 1010.3 גרם 1010.3 גרםשומן 475.1 גרם 475.1 גרםנתרן 5972.4 מ״ג 5972.4 מ״גחלבון 105.9 גרם 105.9 גרםסיבים תזונתיים 27.2 גרם 27.2 גרםשומן רווי 190.7 גרם 190.7 גרםכולסטרול 1053.1 מ״ג 1053.1 מ״גסידן 804.8 מ״ג 804.8 מ״גברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 2265.0 מ״ג 2265.0 מ״גאבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 8190 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1כוס או 240 גרם חלב 3%
-
1/3כוס או 70 גרם סוכר לבן
-
1כף או 8 גרם שמרים יבשים
-
500 גרם קמח לחם
-
1 ביצה M
-
1 כפית מלח דק
-
85 גרם חמאה רכהבטמפרטורת החדר
-
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
טופינג קרמל פקאן
-
250 גרם אגוזי פקאןקצוצים גס
-
100 גרם סירופ מייפל
-
1כוס או 200 גרם סוכר חום
-
170 גרם חמאה
-
60 גרם חלב 3%
-
1/2 כפית מלח דק
מילוי
-
80 גרם חמאה רכה
-
150 גרם סוכר חום
-
1 כף קינמון טחון
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים קמח עם שמרים בקערת מיקסר עם וו לישה. מוסיפים סוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את שאר החומרים ולשים למשך כ-10 דקות עש שמתקבל בצק חלק ורך.
- מעבירים לקערה נקייה מרוססת במעט שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפילה, עד להכפלת נפח.
- מכינים את הקרמל: מכניסים לסיר סירופ מייפל, סוכר חום, חמאה, חלב ומלח. מבשלים ומערבבים על אש בינונית רק עד שהכל נמס ומתאחד.
- מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה.
- מפזרים את הפקאנים הקצוצים בתחתית התבנית מעל נייר האפיה. יוצקים את הקרמל מעל אגוזי הפקאן בצורה אחידה ומצננים.
- מכינים את המילוי: מערבבים חמאה עם קינמון, סוכר ומלח.
- מרכיבים את העוגה: מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
- לאחר שהבצק תפח מעבירים אותו למשטח עבודה ומרדדים במערוך לעלה בעובי של כ-1/2 ס”מ.
- מורחים את המילוי באופן שווה על גבי הבצק. מגלגלים את הבצק לגליל הדוק ופורסים ל-12 פרוסות.
- מניחים בתבנית מעל הקרמל במרווחים קלים ומניחים לתפיחה נוספת.
- מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות עד שהבצק תפוח וזהוב ויציב למגע.
- מוציאים מהתנור, ממתינים 5 דקות והופכים בזהירות את המגש על צלחת ההגשה כך שאגוזי הפקאן יהיו למעלה. מסירים את נייר האפייה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים קמח עם שמרים בקערת מיקסר עם וו לישה. מוסיפים סוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את שאר החומרים ולשים למשך כ-10 דקות עש שמתקבל בצק חלק ורך.
- מעבירים לקערה נקייה מרוססת במעט שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפילה, עד להכפלת נפח.
- מכינים את הקרמל: מכניסים לסיר סירופ מייפל, סוכר חום, חמאה, חלב ומלח. מבשלים ומערבבים על אש בינונית רק עד שהכל נמס ומתאחד.
- מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה.
- מפזרים את הפקאנים הקצוצים בתחתית התבנית מעל נייר האפיה. יוצקים את הקרמל מעל אגוזי הפקאן בצורה אחידה ומצננים.
- מכינים את המילוי: מערבבים חמאה עם קינמון, סוכר ומלח.
- מרכיבים את העוגה: מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
- לאחר שהבצק תפח מעבירים אותו למשטח עבודה ומרדדים במערוך לעלה בעובי של כ-1/2 ס”מ.
- מורחים את המילוי באופן שווה על גבי הבצק. מגלגלים את הבצק לגליל הדוק ופורסים ל-12 פרוסות.
- מניחים בתבנית מעל הקרמל במרווחים קלים ומניחים לתפיחה נוספת.
- מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות עד שהבצק תפוח וזהוב ויציב למגע.
- מוציאים מהתנור, ממתינים 5 דקות והופכים בזהירות את המגש על צלחת ההגשה כך שאגוזי הפקאן יהיו למעלה. מסירים את נייר האפייה ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן