-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 91.4 קק״ל 182.7 קק״לפחמימות 10.5 גרם 21.0 גרםשומן 3.6 גרם 7.2 גרםנתרן 60.1 מ״ג 120.1 מ״גחלבון 5.9 גרם 11.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 21.6 מ״גסידן 121.3 מ״ג 242.5 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 157.3 מ״ג 314.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות91
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 91.4 קק״ל 182.7 קק״לפחמימות 10.5 גרם 21.0 גרםשומן 3.6 גרם 7.2 גרםנתרן 60.1 מ״ג 120.1 מ״גחלבון 5.9 גרם 11.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 21.6 מ״גסידן 121.3 מ״ג 242.5 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 157.3 מ״ג 314.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״גסגור
סחלב מתכון למשקה חורף עשיר. אפשר להכין רק מחלב, אפשר רק ממים (אם רוצים סחלב פרווה) – אבל אני אוהבת את השילוב הזה, של שני שליש חלב ושליש מים. את הסוכר הפחתתי הפעם קצת, כי אני מקשטת מלמטה ומלמעלה בפירורי שוקולד לבן מקופל…
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 91 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קישוט
אופן הכנה
- בסיר על אש בינונית מחממים חלב עם סוכר ומי זהר.
- בכוס נפרדת מערבבים מים עם קורנפלור להמסה. מוסיפים לחלב הרותח וטורפים 1/2 דקה לרתיחה והסמכה.
- מפוררים לספל מקופלת לבנה, מוזגים מעל סחלב ומפוררים מעל עוד מהמקופלת וזורים קצת קינמון. מערבבים ושותים. ממשיכים לערבב מדי פעם שלא ייווצר קרום מלמעלה.
אופן הכנה
- בסיר על אש בינונית מחממים חלב עם סוכר ומי זהר.
- בכוס נפרדת מערבבים מים עם קורנפלור להמסה. מוסיפים לחלב הרותח וטורפים 1/2 דקה לרתיחה והסמכה.
- מפוררים לספל מקופלת לבנה, מוזגים מעל סחלב ומפוררים מעל עוד מהמקופלת וזורים קצת קינמון. מערבבים ושותים. ממשיכים לערבב מדי פעם שלא ייווצר קרום מלמעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן