עוגת בננות וקפה עם שוקולד צ׳יפס
עוגת בננות כזאת עדיין לא אכלתם: עוגת בננות וקפה עם שוקולד צי׳פס שמכינים מקמח מלא. עוגה אוורירית ורכה עם טעם עמוק של קפה טרי
עוגת בננות כזאת עדיין לא אכלתם: עוגת בננות וקפה עם שוקולד צי׳פס שמכינים מקמח מלא. עוגה אוורירית ורכה עם טעם עמוק של קפה טרי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2615.7 קק״ל 2615.7 קק״לפחמימות 417.2 גרם 417.2 גרםשומן 91.3 גרם 91.3 גרםנתרן 2134.2 מ״ג 2134.2 מ״גחלבון 53.5 גרם 53.5 גרםסיבים תזונתיים 20.5 גרם 20.5 גרםשומן רווי 20.8 גרם 20.8 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 388.2 מ״ג 388.2 מ״גברזל 15.1 מ״ג 15.1 מ״גאשלגן 1811.6 מ״ג 1811.6 מ״גאבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 1 דקה
-
קלוריות2616
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2615.7 קק״ל 2615.7 קק״לפחמימות 417.2 גרם 417.2 גרםשומן 91.3 גרם 91.3 גרםנתרן 2134.2 מ״ג 2134.2 מ״גחלבון 53.5 גרם 53.5 גרםסיבים תזונתיים 20.5 גרם 20.5 גרםשומן רווי 20.8 גרם 20.8 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 388.2 מ״ג 388.2 מ״גברזל 15.1 מ״ג 15.1 מ״גאשלגן 1811.6 מ״ג 1811.6 מ״גאבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 1 דקה | קלוריות 2616 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית אינגליש קייק ללחם
-
3 בננות בינוניים
-
1 מנה אספרסו
-
1/4 כוס מים
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כוס קמח מלא
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
3/4 כוס סוכר חום
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כוס שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים תבנית אינגליש קייק לאפיית לחם.
- בקערה מועכים את הבננות בעזרת מזלג ומוסיפים קפה ומים. מערבבים.
- מנפים יחד את שני סוגי הקמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מערבלים את השמן והסוכר החום.
- מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, עד שהן נטמעות בתערובת.
- מוסיפים את תמצית הווניל ואת תערובת הבננות והקפה ומערבלים.
- מוסיפים את תערובת היבשים בהדרגה ומערבלים רק עד שהקמח נטמע בתערובת. מקפלים בעדינות פנימה את השוקולד צ’יפס.
- מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים 50-60 דקות, עד שקיסם הננעץ בלחם יוצא נקי.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים תבנית אינגליש קייק לאפיית לחם.
- בקערה מועכים את הבננות בעזרת מזלג ומוסיפים קפה ומים. מערבבים.
- מנפים יחד את שני סוגי הקמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מערבלים את השמן והסוכר החום.
- מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, עד שהן נטמעות בתערובת.
- מוסיפים את תמצית הווניל ואת תערובת הבננות והקפה ומערבלים.
- מוסיפים את תערובת היבשים בהדרגה ומערבלים רק עד שהקמח נטמע בתערובת. מקפלים בעדינות פנימה את השוקולד צ’יפס.
- מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים 50-60 דקות, עד שקיסם הננעץ בלחם יוצא נקי.
בשיתוף עם דלונגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
היי. נראה מדהים. אפשר רק קמח רגיל בלי מלא? ואם כן מה הכמות?