עוגת שיש עם טריק לשליפה מהירה
עוגת שיש עם טריק לשליפה מהירה, פרווה וטעימה בטירוף. בלי הרבה עבודה, ועם טריק שיקל עליכם לשלוף את העוגה מהבתנית בקלות ובלי לכלוך
עוגת שיש עם טריק לשליפה מהירה, פרווה וטעימה בטירוף. בלי הרבה עבודה, ועם טריק שיקל עליכם לשלוף את העוגה מהבתנית בקלות ובלי לכלוך
- שקמה יעקבי בראון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2620.2 קק״ל 2620.2 קק״לפחמימות 440.8 גרם 440.8 גרםשומן 71.9 גרם 71.9 גרםנתרן 394.7 מ״ג 394.7 מ״גחלבון 46.4 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 664.8 מ״ג 664.8 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 921.8 מ״ג 921.8 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות2620
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2620.2 קק״ל 2620.2 קק״לפחמימות 440.8 גרם 440.8 גרםשומן 71.9 גרם 71.9 גרםנתרן 394.7 מ״ג 394.7 מ״גחלבון 46.4 גרם 46.4 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 8.5 גרםשומן רווי 4.2 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 664.8 מ״ג 664.8 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 921.8 מ״ג 921.8 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 2620 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרכיבים רטובים
-
1 1/3 כוסות חלב סויה
-
1 כף חומץ 5%
-
1/3 כוס שמן קנולה
-
1 כף תמצית וניל
-
1 כוס סוכר חום
מרכיבים יבשים
-
2 1/4 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
3 כפיות אבקת קקאו
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות.
- טורפים בקערה את המרכיבים הרטובים.
- מנפים מעל את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
- מעבירים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת ואליה מוסיפים את הקקאו. מערבבים היטב.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה טבעי של סנו חתוך לרצועה רחבה לרוחב התבנית ורצועה דקה לאורך התבנית.
- מעבירים כפות גדושות של שתי הבלילות אחת על השניה בתפזורת.
- אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש או עד ששיפוד יוצא כמעט נקי ממרכז העוגה.
- מקררים מעט ואז שולפים בקלות את העוגה בעזרת קצוות נייר האפייה.
- מניחים על משטח הגשה ומקררים לפחות חצי שעה לפני שפורסים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות.
- טורפים בקערה את המרכיבים הרטובים.
- מנפים מעל את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
- מעבירים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת ואליה מוסיפים את הקקאו. מערבבים היטב.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה טבעי של סנו חתוך לרצועה רחבה לרוחב התבנית ורצועה דקה לאורך התבנית.
- מעבירים כפות גדושות של שתי הבלילות אחת על השניה בתפזורת.
- אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש או עד ששיפוד יוצא כמעט נקי ממרכז העוגה.
- מקררים מעט ואז שולפים בקלות את העוגה בעזרת קצוות נייר האפייה.
- מניחים על משטח הגשה ומקררים לפחות חצי שעה לפני שפורסים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
ואפשרי גם לשים חלב רגיל ?
הי גיטי. כן, אפשר לשים חלב רגיל.
אפשר חלב שיבולת שועל במקום חלב סויה?
הי אביטל, כן אפשר בהחלט