עוגת וניל בחושה קלה להכנה עם קרם וסוכריות צבעוניות
עוגת וניל עם קרם שמנת וסוכריות קונפטי צבעוניות היא כל מה שצריך לחגיגה שמחה וטעימה! עוגת וניל מהירה ונהדרת שילדים אוהבים
עוגת וניל עם קרם שמנת וסוכריות קונפטי צבעוניות היא כל מה שצריך לחגיגה שמחה וטעימה! עוגת וניל מהירה ונהדרת שילדים אוהבים
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7104.0 קק״ל 7104.0 קק״לפחמימות 856.6 גרם 856.6 גרםשומן 431.0 גרם 431.0 גרםנתרן 996.7 מ״ג 996.7 מ״גחלבון 90.0 גרם 90.0 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרםשומן רווי 244.9 גרם 244.9 גרםכולסטרול 1627.8 מ״ג 1627.8 מ״גסידן 589.2 מ״ג 589.2 מ״גברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 913.2 מ״ג 913.2 מ״גאבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-38 דק׳
-
קלוריות7104
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7104.0 קק״ל 7104.0 קק״לפחמימות 856.6 גרם 856.6 גרםשומן 431.0 גרם 431.0 גרםנתרן 996.7 מ״ג 996.7 מ״גחלבון 90.0 גרם 90.0 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרםשומן רווי 244.9 גרם 244.9 גרםכולסטרול 1627.8 מ״ג 1627.8 מ״גסידן 589.2 מ״ג 589.2 מ״גברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 913.2 מ״ג 913.2 מ״גאבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״גסגור
זה נכון – אנחנו רגילים להכין לחגיגות ימי הולדת עוגות שוקולד עם ציפוי גנאש שוקולד מבריק. אבל מה דעתכם להכין הפעם עוגת וניל בהירה עם ציפוי לבן של קצפת וסוכריות צבעוניות? זה טעים, חגיגי ומהמם!
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-38 דק׳ | קלוריות 7104 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת וניל
-
250 גרם חמאה רכה
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1 כף תמצית וניל
-
4 ביצים Mבטמפרטורת החדר
-
3 כוסות קמח לבן
-
2 שקיות אבקת אפייה
-
1/4 כוס מיץ לימון
ציפוי
-
1 1/2 כוסות שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
3 כפות אבקת סוכר
-
40 גרם סוכריות לקישוט קונפטי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר במהירות גבוהה. מנמיכים את המהירות, מוסיפים את תמצית הווניל הנמל ואת הביצים בהדרגה וממשיכים לערבב.
- מערבבים בקערה נפרדת את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים לקערת המיקסר ומערבבים מעט. מוסיפים את השמנת ומיץ הלימון ומערבבים לבלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית עם נייר אפייה מלבני הנמל ומיישרים.
- אופים את העוגה כחצי שעה להשחמה יפה ומצננים לגמרי.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר הנמל לקצפת יציבה ומורחים על העוגה. מקשטים בסוכריות צבעוניות הנמל ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר במהירות גבוהה. מנמיכים את המהירות, מוסיפים את תמצית הווניל הנמל ואת הביצים בהדרגה וממשיכים לערבב.
- מערבבים בקערה נפרדת את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים לקערת המיקסר ומערבבים מעט. מוסיפים את השמנת ומיץ הלימון ומערבבים לבלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית עם נייר אפייה מלבני הנמל ומיישרים.
- אופים את העוגה כחצי שעה להשחמה יפה ומצננים לגמרי.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר הנמל לקצפת יציבה ומורחים על העוגה. מקשטים בסוכריות צבעוניות הנמל ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הי אפשר להמיר את החמאה במשהו אחר?
מחמאה/נטורינה