רקע הנמל

עוגת וניל בחושה קלה להכנה עם קרם וסוכריות צבעוניות

עוגת וניל עם קרם שמנת וסוכריות קונפטי צבעוניות היא כל מה שצריך לחגיגה שמחה וטעימה! עוגת וניל מהירה ונהדרת שילדים אוהבים
עוגת וניל עם קרם שמנת וסוכריות קונפטי צבעוניות היא כל מה שצריך לחגיגה שמחה וטעימה! עוגת וניל מהירה ונהדרת שילדים אוהבים
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-38 דק׳
  • קלוריות
    7104
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7104.0 קק״ל 7104.0 קק״ל
    פחמימות 856.6 גרם 856.6 גרם
    שומן 431.0 גרם 431.0 גרם
    נתרן 996.7 מ״ג 996.7 מ״ג
    חלבון 90.0 גרם 90.0 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 244.9 גרם 244.9 גרם
    כולסטרול 1627.8 מ״ג 1627.8 מ״ג
    סידן 589.2 מ״ג 589.2 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 913.2 מ״ג 913.2 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-38 דק׳
  • קלוריות
    7104
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7104.0 קק״ל 7104.0 קק״ל
    פחמימות 856.6 גרם 856.6 גרם
    שומן 431.0 גרם 431.0 גרם
    נתרן 996.7 מ״ג 996.7 מ״ג
    חלבון 90.0 גרם 90.0 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 244.9 גרם 244.9 גרם
    כולסטרול 1627.8 מ״ג 1627.8 מ״ג
    סידן 589.2 מ״ג 589.2 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 913.2 מ״ג 913.2 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור

זה נכון – אנחנו רגילים להכין לחגיגות ימי הולדת עוגות שוקולד עם ציפוי גנאש שוקולד מבריק. אבל מה דעתכם להכין הפעם עוגת וניל בהירה עם ציפוי לבן של קצפת וסוכריות צבעוניות? זה טעים, חגיגי ומהמם!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


עוגת וניל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר במהירות גבוהה. מנמיכים את המהירות, מוסיפים את תמצית הווניל הנמל ואת הביצים בהדרגה וממשיכים לערבב.
  3. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים לקערת המיקסר ומערבבים מעט. מוסיפים את השמנת ומיץ הלימון ומערבבים לבלילה אחידה.
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית עם נייר אפייה מלבני הנמל ומיישרים.

    עוגת וניל
    יוצקים את הבלילה לתבנית עם נייר האפייה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  5. אופים את העוגה כחצי שעה להשחמה יפה ומצננים לגמרי.
  6. מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר הנמל לקצפת יציבה ומורחים על העוגה. מקשטים בסוכריות צבעוניות הנמל ומגישים.
    עוגת וניל1
    מפזרים על הקרם סוכריות צבעוניות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

    עוגת וניל3
    עוגת וניל עם קרם וסוכריות צבעוניות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יסמין

    הי אפשר להמיר את החמאה במשהו אחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      מחמאה/נטורינה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות