-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2573.0 קק״ל 2573.0 קק״לפחמימות 237.3 גרם 237.3 גרםשומן 155.6 גרם 155.6 גרםנתרן 961.2 מ״ג 961.2 מ״גחלבון 62.0 גרם 62.0 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרםשומן רווי 83.3 גרם 83.3 גרםכולסטרול 1287.6 מ״ג 1287.6 מ״גסידן 420.5 מ״ג 420.5 מ״גברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 1473.6 מ״ג 1473.6 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות2573
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2573.0 קק״ל 2573.0 קק״לפחמימות 237.3 גרם 237.3 גרםשומן 155.6 גרם 155.6 גרםנתרן 961.2 מ״ג 961.2 מ״גחלבון 62.0 גרם 62.0 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרםשומן רווי 83.3 גרם 83.3 גרםכולסטרול 1287.6 מ״ג 1287.6 מ״גסידן 420.5 מ״ג 420.5 מ״גברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 1473.6 מ״ג 1473.6 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 2573 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בגט לבן גדול
-
5 ביצים M
-
1כוס או 240 מ"ל חלב 3%
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 תפוז בינוני
-
1/2כוס או 120 מ"ל מיץ תפוזים
-
2/3כוס או 130 גרם סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כוס שוקולד צ’יפס
שימון התבנית
-
1 מיכל תרסיס שמן קנולה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים חלב, שמנת מתוקה, קליפת תפוז, מיץ תפוזים, סוכר ותמצית וניל.
- חותכים בגט לקוביות בגודל 3 ס”מ, מוסיפים לתערובת ומערבבים היטב.
- יוצקים לתבנית, מפזרים שוקולד צ’יפס וממתינים כ-10 דקות, עד שהנוזלים נספגים בלחם.
- אופים 40-35 דקות, עד הזהבה והתייצבות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים חלב, שמנת מתוקה, קליפת תפוז, מיץ תפוזים, סוכר ותמצית וניל.
- חותכים בגט לקוביות בגודל 3 ס”מ, מוסיפים לתערובת ומערבבים היטב.
- יוצקים לתבנית, מפזרים שוקולד צ’יפס וממתינים כ-10 דקות, עד שהנוזלים נספגים בלחם.
- אופים 40-35 דקות, עד הזהבה והתייצבות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן