בורקס במילוי ארטישוק של ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין מאפה פריך וזהוב שממולא במילוי לא שגרתי - בורקס במילוי ארטישוק מבצק יוגורט עשיר וטעים שממש קל להכין ולרדד
ישראל אהרוני מכין מאפה פריך וזהוב שממולא במילוי לא שגרתי - בורקס במילוי ארטישוק מבצק יוגורט עשיר וטעים שממש קל להכין ולרדד
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    233
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 232.7 קק״ל 3490.8 קק״ל
    פחמימות 26.7 גרם 400.2 גרם
    שומן 11.3 גרם 170.0 גרם
    נתרן 178.7 מ״ג 2680.3 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 118.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 40.8 גרם
    כולסטרול 24.5 מ״ג 368.2 מ״ג
    סידן 106.5 מ״ג 1597.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 114.2 מ״ג 1713.6 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    233
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 232.7 קק״ל 3490.8 קק״ל
    פחמימות 26.7 גרם 400.2 גרם
    שומן 11.3 גרם 170.0 גרם
    נתרן 178.7 מ״ג 2680.3 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 118.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 40.8 גרם
    כולסטרול 24.5 מ״ג 368.2 מ״ג
    סידן 106.5 מ״ג 1597.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 114.2 מ״ג 1713.6 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מסננים את הארטישוקים. מגרדים את הפרמזן. קוצצים את הצנוברים. טורפים את הביצה עם המים.
  2. מניחים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק, למעט הביצה ולשים לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים מעט.
  3. מערבבים את כל חומרי המילוי למעט הצנוברים בקערה ומועכים קצת את הארטישוקים במזלג.
  4. מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים. ממלאים בכף מילוי, מקפלים וסוגרים. מסדרים על גבי התבנית.
  5. מורחים בביצה, מפזרים את הצנוברים ואופים כ-30 דקות, או עד להשחמה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס במילוי ארטישוק של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אין מים במתכון. עדכנו 🙂

      Avatar
      מערכת Foody

      2 גביעים, 400 מ”ל.

    Avatar
    לני lni8wallacoil@gmail.com

    כיצד מתבלים במקרה שהמילוי מארטישוק קפוא ומה משקל הארטישוקים הקפואים שצריך למילוי?

      Avatar
      מערכת Foody

      משתמשים ב-1/2 שקית של ארטישוק קפוא שהפשרנו מראש, חותכים לרבעים ומתבלים אותו דבר בהתאם למתכון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות