עוגיות שקדים מעולות בארבעה מרכיבים!
עוגיות שקדים בהכנה פשוטה מ-4 מרכיבים בלבד ובכמה דקות הכנה. אם אתם נמנעים מגלוטן אלה עוגיות מושלמות. 5 צעדים בלבד ויש לכם עוגיות שקדים נהדרות
עוגיות שקדים בהכנה פשוטה מ-4 מרכיבים בלבד ובכמה דקות הכנה. אם אתם נמנעים מגלוטן אלה עוגיות מושלמות. 5 צעדים בלבד ויש לכם עוגיות שקדים נהדרות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1954.8 קק״ל 1954.8 קק״לפחמימות 98.5 גרם 98.5 גרםשומן 151.2 גרם 151.2 גרםנתרן 1562.7 מ״ג 1562.7 מ״גחלבון 70.8 גרם 70.8 גרםסיבים תזונתיים 37.5 גרם 37.5 גרםשומן רווי 12.0 גרם 12.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 810.4 מ״ג 810.4 מ״גברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 2199.8 מ״ג 2199.8 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1955
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1954.8 קק״ל 1954.8 קק״לפחמימות 98.5 גרם 98.5 גרםשומן 151.2 גרם 151.2 גרםנתרן 1562.7 מ״ג 1562.7 מ״גחלבון 70.8 גרם 70.8 גרםסיבים תזונתיים 37.5 גרם 37.5 גרםשומן רווי 12.0 גרם 12.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 810.4 מ״ג 810.4 מ״גברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 2199.8 מ״ג 2199.8 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״גסגור
מתכון כזה מזמן לא ראיתם ולא תוכלו לשכוח אותו כל כך מהר – עוגיות שקדים משגעות וממכרות ב-15 דקות. תחזיקו חזק, כי העוגיות המדהימות האלה גם ללא גלוטן וללא חמאה. צריך רק ארבעה מרכיבים כדי להכין אותן – וכל אחד יכול להכין אותן בקלי קלות. עוגיות שקדים נהדרות כאלה, כדאי להכין אם יש לכם אורחים שעומדים להגיע ברגע האחרון!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1955 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כוסות שקדים טחונים
-
2 חלבונים L
-
4 כפות סוכר לבן
-
2 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מקציפים את החלבונים והמלח במיקסר.
- מוסיפים את הסוכר והשקדים הטחונים עד שמגיעים לבצק אחיד (אך דביק).
- מכדררים את הבצק לכדורים קטנים ומניחים על נייר האפייה (בשלב זה אפשר להוסיף על כל עוגייה שקד אחד שלם באמצעה, לוחצים מעט עם האצבע את השקד למרכז כל עוגייה).
- אופים 15-20 דקות עד שהעוגיות זהובות באופן אחיד מכל צדדיהן. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מקציפים את החלבונים והמלח במיקסר.
- מוסיפים את הסוכר והשקדים הטחונים עד שמגיעים לבצק אחיד (אך דביק).
- מכדררים את הבצק לכדורים קטנים ומניחים על נייר האפייה (בשלב זה אפשר להוסיף על כל עוגייה שקד אחד שלם באמצעה, לוחצים מעט עם האצבע את השקד למרכז כל עוגייה).
- אופים 15-20 דקות עד שהעוגיות זהובות באופן אחיד מכל צדדיהן. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (19)
מה הכמות של סוכרלוז אפשר סוכרזית אבקה? אם כן כמה שקיות
היי מזל, עדיף לבדוק את המרת המוצרים על גבי האריזות