חלומו הרטוב של כל פודי הוא להרכיב את הארוחה האולטימטיבית עבורו! לקחת מכל מסעדה מנה אחת, את המנה הכי טובה, ולהרכיב את ארוחת החלומות - ארוחה שמורכבת מהמנות הכי טובות מכמה מסעדות.
גריי גוס הגאונים, יחד עם אפרת אנזל - אשת קולינריה מוערכת, יועצת, בעלת פודקאסט ומה לא בעצם? בנו כמה מסלולים בכמה ערים שונות. כל מסלול בסגנון אחר, אווירה אחרת, טעמים אחרים וקו מנחה אחד! הקוקטיילים (על בסיס וודקה גריי גוס אלא מה…).
כל מסלול והקוקטייל שנבחר עבורו וכל מסעדה (5 מסעדות בכל מסלול) עם אופי הקוקטייל שלה. כך שלמעשה בכל מסעדה תקבלו את אותו הקוקטייל בגרסה אחרת, כל מסעדה יצרה לעצמה אינטרפרטציה שונה לקוקטייל הנבחר, הטאצ’ המקומי והאישי שלה וזה ממש מגניב ומעניין!
המנות כולן הן מנות הדגל של המקום והן מתאימות באופי ובטעמים לקוקטייל הנבחר! האמת שכל המסלולים כל כך מפתים כך שאי אפשר כמעט לבחור מביניהם ולהחליט.
ההפקה המבורכת הזו הצליחה לגייס את כל המסעדות הכי טובות בארץ ואת מיטב השפים להצטרף אל המסעות הקולינריים ולהשתתף באירוע שעוד לא נראה כמותו בארץ.
את רוב המסלולים מלווה מיניבוס, שמעביר את המסיירים ממסעדה למסעדה (כדי שתוכלו לשתות בלי לדפוק חשבון!) למעט הסיור בחיפה, בו אני הייתי, שהמעבר בין מסעדה למסעדה מתבצע באופן רגלי כי הכל כל כך קרוב (האמת שזה גם מוריד את האוכל ומפנה מקום למנה הבאה). בכל מסעדה שתגיעו אליה, מישהו מההפקה כבר ביקר לפני, וכמו פיית השיניים, השולחנות מסודרים ועליהם מונחים מיני פיצ’פקעס קטנים ומעוצבים שמחכים לכם וגם מתנה ממש שווה, שלא אגלה לכם מהי כדי לא להרוס.
הסיור הזה מרגיש יוקרתי ולא רק בגלל האוכל או הוודקה. המסעדות ערוכות בצורה מופתית, לא מחכים רגע וכבר יש מנה על השולחן, בכל מסעדה יוצא השף, מדבר, מסביר ונותן ערך מוסף, אפרת אנזל שמלווה, מסבירה ועונה על שאלות עושה את זה בקלאס האופייני לה כל כך וניכר כי מישהו חשב, בדק וחקר מה יהיה הכי טוב עבור אלו המסיירים. המנות מגיעות בנדיבות, רוצים עוד? תקבלו! ואנחנו יצאנו מפוצצים ומבושמים! זו באמת חוויה חדשנית ומרעננת לסיורים הקולינריים שאנחנו רגילים אליהם וגריי גוס לקחו את זה צעד אחד קדימה, או מעל, מה שתחליטו.
אז יאללה, קחו את החבר או החברה הפודיז שלכם (או את שניהם) וצאו לאכול, לטייל ולשתות - שלא תגידו שלא אמרתי!
מחירי המסלולים נעים בין 260-380 ₪ ההרשמה נפתחה ב-6.2.20 ואני ממליצה לכם למהר ולהבטיח את מקומכם בסיורים - לחצו כאן להרשמה
המסלולים
מסלול אפרטיבו - תל אביב
צ’יקטי - שף מיכאל גרטופסקי
פאסטל - שף קובי בכר
אלנה, מלון נורמן - שף ברק אהרוני
רעמסס - שף אלי שטיין
בסטה - שף אילון עמיר ושף קונדיטור מיכל בוטון
קוקטייל : LE GRAND FIZZ
מסלול אפרטיבו יתקיים ב-19.2.20 וב-26.2.20
מסלול קלאסיקות - תל אביב
יפו תל אביב - שף חיים כהן
פופינה - שף אוראל קמחי
אריא - שף גיא גמזו
הוטל מונטיפיורי - שף אביעד פלד
סושיאל קלאב - שף צביקה שטראוס
קוקטייל : FRENCH NEGRONI
מסלול קלאסיקות יתקיים ב-16.2.20 וב-23.2.20
מסלול ים - תל אביב
שילה - שף שרון כהן
מלגו ומלבר - שף מוטי טיטמן
אייבי - שף אסף דוקטור
בר 51 - שף מושיקו גמליאלי
אנימאר - שף הלל תווקולי
קוקטייל : GREY GOOSE LEMON DROP
מסלול ים יתקיים ב-17.2.20 וב-24.2.20
מסלול בראנץ’ - תל אביב
קפה פופולר - שף אבי ביטון
קפה נורדוי - שף עינב אזגורי
קפה אירופה - שף ליאור הדס
בושוויק - שף דורון לוי
גורדון, שם זמני - שף אלי שטיין
קוקטייל : GREY GOOSE BLOODY MARY
מסלול בראנץ’ יתקיים ב- 21.2.20
מסלול העיר התחתית חיפה
לוקס - שף עלאא מוסא
ליבירה - שף רועי אברהם
מעיין הבירה - ראובן מאיר
וניה ביסטרו - שף מיכאל גרטופסקי
רולא - השפים רולא ומועין חלבי
קוקטייל : ROSEMARY GREYHOUND
מסלול העיר התחתית בחיפה יתקיים ב-18.2.20 וב-20.2.20 (מסלול רגלי)
מסלול ירושלים
הדקל 3 - שף יונתן וזאנה (אסף גרניט ואורי נבון)
ז’קו סטריט - שף זכאי חוג’ה
מונא - שף מושיקו גמליאלי
הסדנא - שף שחר שמואל (אסף גרניט ואורי נבון)
אנה - שף מושיקו גמליאלי
קוקטייל : GYPSY QUEEN
מסלול ירושלים יתקיים ב-25.2.20 וב-26.2.20
תגובות (0)