לכריך מושלם: פסטרמה הודו בציפוי פפריקה מעושנת ודבש
רוצים כריך מושלם? מה עם פסטרמה הודו בהכנה ביתית בציפוי פפריקה מעושנת, דבש וממרח עגבניות מיובשות שישתלבו יחדיו בהכנה פשוטה וללא תנור?
רוצים כריך מושלם? מה עם פסטרמה הודו בהכנה ביתית בציפוי פפריקה מעושנת, דבש וממרח עגבניות מיובשות שישתלבו יחדיו בהכנה פשוטה וללא תנור?
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1827.3 קק״ל 1827.3 קק״לפחמימות 148.2 גרם 148.2 גרםשומן 143.3 גרם 143.3 גרםנתרן 18640.1 מ״ג 18640.1 מ״גחלבון 9.0 גרם 9.0 גרםסיבים תזונתיים 11.0 גרם 11.0 גרםשומן רווי 18.6 גרם 18.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 66.7 מ״ג 66.7 מ״גברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 1197.2 מ״ג 1197.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 13 שעות
-
קלוריות1827
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1827.3 קק״ל 1827.3 קק״לפחמימות 148.2 גרם 148.2 גרםשומן 143.3 גרם 143.3 גרםנתרן 18640.1 מ״ג 18640.1 מ״גחלבון 9.0 גרם 9.0 גרםסיבים תזונתיים 11.0 גרם 11.0 גרםשומן רווי 18.6 גרם 18.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 66.7 מ״ג 66.7 מ״גברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 1197.2 מ״ג 1197.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 13 שעות | קלוריות 1827 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטרמה
-
1 ק"ג חזה הודו נקבה (פרפר)
משרה
ציפוי
-
2 כפות דבש
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
1 כף פפריקה מעושנתלא חובה
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן קנולה
ממרח עגבניות מיובשות
-
1/2 חבילה עגבניות שריגדולות
-
1/2 כוס שמן זיתלשימור (לא חובה)
אופן הכנה
- מכינים את חזה ההודו: משרים את חזה ההודו במשרה למשך מינימום 6 שעות מקסימום לילה (12 שעות).
- מוציאים את חזה ההודו מהמשרה ומייבשים היטב בעזרת מגבות נייר.
- מערבבים את כל מרכיבי הציפוי ומורחים את חלקו העליון של החזה בציפוי.
- מחממים את מכשיר הנינג’ה פודי עם פלטת הגריל על פונקציית גריל HIGH כשהסיר חם מכניסים את נחת ההודו המצופה למכשיר לצריבה של 5 דקות מורידים את הטמפרטורה ל LOW ומבשלים עוד 25-30 דקות. מצננים במכשיר 10 דקות. מוציאים מהמכשיר ומצננים 20 דקות נספות לפני החיתוך.
- מכינים את העגבניות המיובשות: חותכים את העגבניות לחצאים ומסדרים אותן בסלסילת הטיגון.
- מפעילים את מכשיר הנינג’ה פודי על תוכנית על DEHYDRATE ל 60 מעלות לכ-6-8 שעות.
- כאשר העגבניות מוכנות ניתן לשמור אותן בצנצנת אטומה עם שמן זית או ללא שמן זית.
אופן הכנה
- מכינים את חזה ההודו: משרים את חזה ההודו במשרה למשך מינימום 6 שעות מקסימום לילה (12 שעות).
- מוציאים את חזה ההודו מהמשרה ומייבשים היטב בעזרת מגבות נייר.
- מערבבים את כל מרכיבי הציפוי ומורחים את חלקו העליון של החזה בציפוי.
- מחממים את מכשיר הנינג’ה פודי עם פלטת הגריל על פונקציית גריל HIGH כשהסיר חם מכניסים את נחת ההודו המצופה למכשיר לצריבה של 5 דקות מורידים את הטמפרטורה ל LOW ומבשלים עוד 25-30 דקות. מצננים במכשיר 10 דקות. מוציאים מהמכשיר ומצננים 20 דקות נספות לפני החיתוך.
- מכינים את העגבניות המיובשות: חותכים את העגבניות לחצאים ומסדרים אותן בסלסילת הטיגון.
- מפעילים את מכשיר הנינג’ה פודי על תוכנית על DEHYDRATE ל 60 מעלות לכ-6-8 שעות.
- כאשר העגבניות מוכנות ניתן לשמור אותן בצנצנת אטומה עם שמן זית או ללא שמן זית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יצא מעולה !!!!
תודה! שמחים לשמוע שאהבת 🙂