אורחים בדרך? ברוסקטות גבינת שמנת, קוביות דלעת וזעתר טרי
נשנוש מושלם לאירוח, מקורי וטעים בטירוף - ברוסקטות בגט עם שום, דלעת מתקתקה אפויה, גבינת שמנת משובחת ועלי זעתר טריים שמעניקים לברוסקטות טעם וניחוח משגע
נשנוש מושלם לאירוח, מקורי וטעים בטירוף - ברוסקטות בגט עם שום, דלעת מתקתקה אפויה, גבינת שמנת משובחת ועלי זעתר טריים שמעניקים לברוסקטות טעם וניחוח משגע
- יעל טל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 57.4 קק״ל 573.7 קק״לפחמימות 4.1 גרם 41.2 גרםשומן 3.0 גרם 30.4 גרםנתרן 214.9 מ״ג 2148.6 מ״גחלבון 2.5 גרם 25.1 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 9.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 9.4 גרםכולסטרול 4.2 מ״ג 42.0 מ״גסידן 33.3 מ״ג 333.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 152.3 מ״ג 1522.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות57
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 57.4 קק״ל 573.7 קק״לפחמימות 4.1 גרם 41.2 גרםשומן 3.0 גרם 30.4 גרםנתרן 214.9 מ״ג 2148.6 מ״גחלבון 2.5 גרם 25.1 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 9.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 9.4 גרםכולסטרול 4.2 מ״ג 42.0 מ״גסידן 33.3 מ״ג 333.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 152.3 מ״ג 1522.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 57 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בגט לבן גדול
-
4 שיני שום
-
1 חבילה גבינת סימפוניה בטעם טבעי
-
350 גרם דלעתחבילה אחת ארוזה שנמכרת ברשתות השיווק
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן זית
-
1 חופן זעתרעלים טריים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את פרוסות הבגט על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים את הפרוסות בתנור עד שהחלק העליון זהוב-שחום אך החלק הפנימי עדיין רך.
- מוציאים מהתנור את הפרוסות ומשפשפים צד אחד של כל פרוסה בשן שום (שן אחת מספיקה לכ-4 פרוסות).
- קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות לא קטנות מדי. מניחים את קוביות הדלעת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעליהן קצת שמן זית ומלח ומכניסים לתנור עד לריכוך (כרבע שעה). מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ’ החדר.
- מורחים את גבינת השמנת על פרוסות הבגט.
- מפזרים מעל כל פרוסה מהדלעת הצלויה, מזלפים מעט שמן זית על כל פרוסה, קורט מלח וקורט פלפל שחור ומפזרים מעל מעט עלי זעתר טריים או כל עלעלים אחרים שיש במקרר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את פרוסות הבגט על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים את הפרוסות בתנור עד שהחלק העליון זהוב-שחום אך החלק הפנימי עדיין רך.
- מוציאים מהתנור את הפרוסות ומשפשפים צד אחד של כל פרוסה בשן שום (שן אחת מספיקה לכ-4 פרוסות).
- קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות לא קטנות מדי. מניחים את קוביות הדלעת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעליהן קצת שמן זית ומלח ומכניסים לתנור עד לריכוך (כרבע שעה). מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ’ החדר.
- מורחים את גבינת השמנת על פרוסות הבגט.
- מפזרים מעל כל פרוסה מהדלעת הצלויה, מזלפים מעט שמן זית על כל פרוסה, קורט מלח וקורט פלפל שחור ומפזרים מעל מעט עלי זעתר טריים או כל עלעלים אחרים שיש במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן