פינוק בכמה דקות: פסטה ברוטב שמנת, חמאה ולימון משגע
- נעמה פלד
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 567.8 קק״ל 2271.3 קק״לפחמימות 42.4 גרם 169.7 גרםשומן 37.5 גרם 150.0 גרםנתרן 1366.3 מ״ג 5465.2 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.2 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.6 גרםשומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרםכולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״גסידן 222.1 מ״ג 888.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 56.0 מ״ג 223.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות568
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 567.8 קק״ל 2271.3 קק״לפחמימות 42.4 גרם 169.7 גרםשומן 37.5 גרם 150.0 גרםנתרן 1366.3 מ״ג 5465.2 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.2 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.6 גרםשומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרםכולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״גסידן 222.1 מ״ג 888.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 56.0 מ״ג 223.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
את הפסטה הזו מכין לי האיש שאני אוהבת בכל פעם שבא לי להתפנק (שזה כל חצי שעה עגולה) ואין כלום בבית. ספגטי ברוטב חמאה לימוני, הוא סוג של מנה שעושים מכלום, שזה קצת כמו נס, כי זו אחת המנות הכי טעימות, הכי מפנקות, הכי אלגנטיות וכי קוטור סטייל מילאנו.
מעט מרכיבים, בחישה עדינה, כמה דקות וכל העניין הזה מוכן. ו… לא, אין את זה ביותר גאוני.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 568 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לרוטב:
-
150 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
5 כפות שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 לימון גדולתחילה מגררים את קליפת הלימון ולאחר מכן סוחטים את מיץ הלימון. שומרים בנפרד.
-
2 עלי מרווה
-
1/2 כפית מלח דק
פסטה:
-
1 חבילה פסטה ספגטיכל פסטה ארוכה תהיה נהדרת פה, טריה או יבשה
-
1 כפית מלח דקלבישול הפסטה
לקישוט:
-
1 כוס גבינת פרמזןמגוררת
-
1/2 כוס פטרוזיליהקצוצה לקישוט (לא חובה)
אופן הכנה
- מכניסים את כל מרכיבי הפסטה לסיר מכשיר הנינג’ה סמארט ליד וסוגרים את מכסה המכשיר, אם הפסטה גבוהה מידי, אפשר קצת לשבור אותה כדי שתיכנס לסיר ובהמשך הבישול היא תתרכך לתוך הרוטב.
- מדליקים את המכשיר ומעבירים את הסליידר לאופציה “מצב בישול בשילוב אדים” ומכוונים על אפשרות “ארוחה שלמה” על 120 מעלות ל-30 דקות. אחרי 15 דקות כדאי לפתוח את המכסה ולערבב את הפסטה כדי שלא תדבק לעצמה ולהמשיך את הבישול. בתאבון!
- מחלקים לקעריות פסטה, מגררים מעט פרמזן מעל כל מנה ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים את כל מרכיבי הפסטה לסיר מכשיר הנינג’ה סמארט ליד וסוגרים את מכסה המכשיר, אם הפסטה גבוהה מידי, אפשר קצת לשבור אותה כדי שתיכנס לסיר ובהמשך הבישול היא תתרכך לתוך הרוטב.
- מדליקים את המכשיר ומעבירים את הסליידר לאופציה “מצב בישול בשילוב אדים” ומכוונים על אפשרות “ארוחה שלמה” על 120 מעלות ל-30 דקות. אחרי 15 דקות כדאי לפתוח את המכסה ולערבב את הפסטה כדי שלא תדבק לעצמה ולהמשיך את הבישול. בתאבון!
- מחלקים לקעריות פסטה, מגררים מעט פרמזן מעל כל מנה ומגישים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (36)
זמן כולל 10 דק’ .. זמן בישול בנינגה 30 דק’ הכיצד ????
תודה על ההערה, המתכון עודכן.
היה רצוי לשלב הסבר למי שאין מכשירים כאלה ומבשלים רגיל😧
היי מרים. המתכון מיועד לנינג’ה, אבל יש לנו המון מתכונים באתר שלא כוללים מכשירים מיוחדים, ואנחנו מזמינים ואתך לנסות אותם.
בנינג׳ה סמאטרט ליד 15 ב 1 הטמפרטורה המינימלית בארוחה שלמה הוא 150 מעלות.
היי, המתכון מתאים לנינג’ה סמארט ליד OL553
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל שילדים אוהבים
- אוכל שילדים יטרפו
- ארוחה זוגית
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה מושחתת
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת גורמה
- ארוחת לילה
- בראנץ'
- יום האהבה
- מנות עיקריות
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכוני שבועות
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- נינג'ה סמארט-ליד
- עולם ה- NINJA
- פסטה
- תבשילים
- תוספות