מפורקת על זה! מילפיי מפורק של יונית צוקרמן
קינוח מרשים בכמה דקות! כוסות אישיות של מילפיי מפורק, בצק עלים עם קרם וניל ותותים או כל פרי אחר שאתם אוהבים. ליום הולדת או סתם להכין למי שאוהבים
קינוח מרשים בכמה דקות! כוסות אישיות של מילפיי מפורק, בצק עלים עם קרם וניל ותותים או כל פרי אחר שאתם אוהבים. ליום הולדת או סתם להכין למי שאוהבים
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 720.5 קק״ל 5763.9 קק״לפחמימות 50.5 גרם 404.1 גרםשומן 52.4 גרם 419.2 גרםנתרן 31.1 מ״ג 248.8 מ״גחלבון 10.1 גרם 81.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 28.8 גרם 230.5 גרםכולסטרול 3.5 מ״ג 27.6 מ״גסידן 38.4 מ״ג 306.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 51.1 מ״ג 409.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות721
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 720.5 קק״ל 5763.9 קק״לפחמימות 50.5 גרם 404.1 גרםשומן 52.4 גרם 419.2 גרםנתרן 31.1 מ״ג 248.8 מ״גחלבון 10.1 גרם 81.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 28.8 גרם 230.5 גרםכולסטרול 3.5 מ״ג 27.6 מ״גסידן 38.4 מ״ג 306.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 51.1 מ״ג 409.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 721 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים
-
2 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כוס חלב 3%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כף אבקת סוכר
הגשה
-
1 סלסילה תותיםחתוכים
-
1 חבילה פרחים אכילים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- פורסים את בצק העלים על תבנית ומניחים מעל הבצק תבנית נוספת (כדי למנוע התרוממות של הבצק) אופים כ-30 דקות.
- מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומפוררים בגסות לתוך כוסות הגשה.
- מכינים את הקרם: במיקסר שמים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וכף אבקת סוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, כ-5 דקות בערך.
- מכניסים את הקרם לשקית זילוף - אין צורך בצנתר במקרה הזה, מזלפים בתוך הכוסות מעל הבצק שפוררנו קודם.
- שמים שכבה נוספת של בצק מפורר ומעליו שוב קצפת.
- מקשטים בתותים ופרחים אכילים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- פורסים את בצק העלים על תבנית ומניחים מעל הבצק תבנית נוספת (כדי למנוע התרוממות של הבצק) אופים כ-30 דקות.
- מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומפוררים בגסות לתוך כוסות הגשה.
- מכינים את הקרם: במיקסר שמים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וכף אבקת סוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, כ-5 דקות בערך.
- מכניסים את הקרם לשקית זילוף - אין צורך בצנתר במקרה הזה, מזלפים בתוך הכוסות מעל הבצק שפוררנו קודם.
- שמים שכבה נוספת של בצק מפורר ומעליו שוב קצפת.
- מקשטים בתותים ופרחים אכילים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היי אפשר לעשות את אותה הפעולה עם קרם פטיסייר? תודה
היי גלית, כן, אין בעיה
היי, איך אפשר לדאוג שהבצק לא יהיה רך מהקרם? הייתי שמחה להכין את המתכון לפני הזמן אך לשמור על בקרי פחות של הבצק. אשמח לעצה. תודה 🙂
היוש! הכי פשוט שיש- מסדרים את המילפיי בכוסות ממש לפני ההגשה וכך הבצק לא יתרכך מהקרם.