טבעות בצל אפויות מצופות בתפוצ’יפס

טבעות בצל אפויות מצופות בתפוצ'יפס, איך לא חשבו על זה קודם? השילוב המושלם של שני דברים שאנחנו מאוד אוהבים במנה אחת אפויה והכי קריספית שיש
טבעות בצל אפויות מצופות בתפוצ'יפס, איך לא חשבו על זה קודם? השילוב המושלם של שני דברים שאנחנו מאוד אוהבים במנה אחת אפויה והכי קריספית שיש
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    4745
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4744.8 קק״ל 94896.9 קק״ל
    פחמימות 461.6 גרם 9232.7 גרם
    שומן 289.3 גרם 5785.9 גרם
    נתרן 86.5 מ״ג 1730.1 מ״ג
    חלבון 35.3 גרם 705.3 גרם
    סיבים תזונתיים 38.7 גרם 774.8 גרם
    שומן רווי 91.7 גרם 1833.1 גרם
    כולסטרול 0.7 מ״ג 14.4 מ״ג
    סידן 19.5 מ״ג 389.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 61.4 מ״ג 1228.4 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 185.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    4745
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4744.8 קק״ל 94896.9 קק״ל
    פחמימות 461.6 גרם 9232.7 גרם
    שומן 289.3 גרם 5785.9 גרם
    נתרן 86.5 מ״ג 1730.1 מ״ג
    חלבון 35.3 גרם 705.3 גרם
    סיבים תזונתיים 38.7 גרם 774.8 גרם
    שומן רווי 91.7 גרם 1833.1 גרם
    כולסטרול 0.7 מ״ג 14.4 מ״ג
    סידן 19.5 מ״ג 389.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 61.4 מ״ג 1228.4 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 185.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
נעמה פלד
X

4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

מכינים את המרכיבים למנה. צילום: נמרוד סונדרס
מכינים את המרכיבים למנה. צילום: נמרוד סונדרס
  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. מצפים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס שמן ומניחים בצד.
  3. מפוררים את התפוצ’יפס לפירורים דקים (אפשר לקווצ’ץ’ את השקית או לגלגל מעליה מערוך). מעבירים את הפירורים לקערה רחבה ושטוחה, מוסיפים את הצ’ילי ומניחים בצד.
    מכניסים את התפוצ'יפס למעבד מזון ומעבדים לפירורים דקים. צילום: נמרוד סונדרס
    מכניסים את התפוצ’יפס למעבד מזון ומעבדים לפירורים דקים. צילום: נמרוד סונדרס

    מעבירים את הפירורים לקערה ומוסיפים צ'ילי. צילום: נמרוד סונדרס
    מעבירים את הפירורים לקערה ומוסיפים צ’ילי. צילום: נמרוד סונדרס

  4. בקערה אחרת מערבבים היטב את הרוויון, 2 כפות מהקמח, המלח והפלפל ומניחים בצד.

    בקערה אחרת מערבבים היטב את הרוויון ו2 כפות קמח. צילום: נמרוד סונדרס
    בקערה אחרת מערבבים היטב את הרוויון ו2 כפות קמח. צילום: נמרוד סונדרס

  5. פורסים את הבצלים לטבעות בעובי ½ ס”מ.
  6. שופכים את יתרת הקמח בשקית ניילון אטומה, ואז מוסיפים את הבצל ומנערים לציפוי.
  7. בזה אחר זה טובלים את טבעות הבצל בתערובת הרוויון ואז בפירורי התפוצ’יפס לציפוי מלא ומניחים על נייר האפייה.
    טבלו את טבעות הבצל בתערובת הרוויון ואז טבלו בפירורי התפוצ'יפס לצ'יפוי. צילום: נמרוד סונדרס
    טבלו את טבעות הבצל בתערובת הרוויון ואז טבלו בפירורי התפוצ’יפס לצ’יפוי. צילום: נמרוד סונדרס

    הניחו את הטבעות על נייר אפייה במרחקים שווים. צילום: נמרוד סונדרס
    הניחו את הטבעות על נייר אפייה במרחקים שווים. צילום: נמרוד סונדרס

  8. מרססים את פני הטבעות קלות בתרסיס השמן ואופים עד שהציפוי פריך, כ -20 דקות.
  9. מתבלים במלח ומגישים מיד.

    טבעות בצל אפויות מצופות בתפוצ'יפס. צילום: נמרוד סונדרס
    טבעות בצל אפויות מצופות בתפוצ’יפס. צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טבעות בצל אפויות מצופות בתפוצ’יפס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    שרון

    הכנתי עם בצל ויצא ממש טעים האם אפשר להכין עם ירקות אחרים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרון,
      ניתן בהחלט להכין עם קישואים, זוקיני או פטריות.
      יוצא טעים מאוד.

    Avatar
    אילנית

    טבעות בצל אפויות פשוט מושלמות תודה!!

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש ביוגורט צמחי במקום ברוויון. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות