כשמיקי אסולין פתח את קונדיטוריית הבוטיק שלו לפני שלוש שנים הוא חלם לייצר “לחם בית”, כזה שמעלה בו זיכרונות של בית ילדותו בימי שישי. הוא התחיל עם קילו קמח לייצור הלחם הזה. אנשים הגיעו, טעמו, התלהבו והיום הוא מייצר את אותו לחם בית, מ-200 קילו קמח. “טעם של פעם” היא המקום להשיג בו מאפי בוקר, עוגות קרות, עוגיות נהדרות שמייצרים בו מאפס ואפילו מילפיי, שכבות של בצק עלים עם קרם פטיסייר מענג. הקורונה הביאה איתה את הפיצה: המקום היה סגור והיה צריך לייצר הכנסה חדשה במשלוחים. אז עכשיו גם פיצה, אבל איכותית, עם בצק שמייצרים במקום, רוטב שמכינים פה וגבינה צהובה שמגררים במקום. אז אם בא לכם פיצה או בכלל קפה ומאפה, בואו לכאן, והצטיידו גם ב”לחם הבית” כדי לנגב כל רוטב כשתחזרו מהטיול.
טעם של פעם, מ”ד המעפילים, דימונה
תגובות (2)
המקום הכי נקי וטעים שאכלתי בו , רמה אחרת לגמרי, אין אליפות כזו חובהה !!
טעם שלא שוכחים!! מקצועיות, איכות נקיון ושירות בגמה הגבוהה ביותר