< רקע נינג'ה

פיש וולינגטון: סלמון במעטפת בצק עלים

מנה חגיגית ומקורית: דג סלמון במעטפת בצק עלים איכותי וציפוי גבינת שמנת מתובלת, או בקיצור - פיש וולינגטון משגע וקל להכנה
מנה חגיגית ומקורית: דג סלמון במעטפת בצק עלים איכותי וציפוי גבינת שמנת מתובלת, או בקיצור - פיש וולינגטון משגע וקל להכנה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1155
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1154.6 קק״ל 4618.5 קק״ל
    פחמימות 118.0 גרם 472.1 גרם
    שומן 92.8 גרם 371.1 גרם
    נתרן 998.6 מ״ג 3994.6 מ״ג
    חלבון 70.7 גרם 282.7 גרם
    סיבים תזונתיים 27.1 גרם 108.3 גרם
    שומן רווי 56.0 גרם 223.8 גרם
    כולסטרול 27.0 מ״ג 107.8 מ״ג
    סידן 36.7 מ״ג 146.6 מ״ג
    ברזל 27.2 מ״ג 108.6 מ״ג
    אשלגן 64.0 מ״ג 255.8 מ״ג
    אבץ 27.0 מ״ג 107.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1155
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1154.6 קק״ל 4618.5 קק״ל
    פחמימות 118.0 גרם 472.1 גרם
    שומן 92.8 גרם 371.1 גרם
    נתרן 998.6 מ״ג 3994.6 מ״ג
    חלבון 70.7 גרם 282.7 גרם
    סיבים תזונתיים 27.1 גרם 108.3 גרם
    שומן רווי 56.0 גרם 223.8 גרם
    כולסטרול 27.0 מ״ג 107.8 מ״ג
    סידן 36.7 מ״ג 146.6 מ״ג
    ברזל 27.2 מ״ג 108.6 מ״ג
    אשלגן 64.0 מ״ג 255.8 מ״ג
    אבץ 27.0 מ״ג 107.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה


אופן הכנה

  1. שוטפים את נתח הדג ומייבשים אותו היטב בעזרת נייר סופג. חשוב שהדג יהיה יבש כדי שלא “ירטיב” את הבצק.
  2. חותכים מבצק העלים מלבן בגודל שיקיף את הדג עם מסגרת של כ- 3 ס”מ מכל צד, כך שנוכל לעצב את צורת הבטן, הראש והזנב של הדג. מכניסים לקירור קצר במקפיא עד שנכין את הדג. 
  3. מערבבים את גבינת השמנת עם הבצל הירוק הקצוץ. ממליחים ומפלפלים את הדג היטב משני צדדיו ומורחים את הגבינה על שני הצדדים.
  4. עוטפים את הדג בבצק וסוגרים בעדינות. הופכים לצד שבו הבצק מושלם ובעזרת סכין יוצרים צורת דג. מניחים על תבנית.

    פיש וולינגטון 10
    עוטפים את הדג בבצק וסוגרים בעדינות. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  5. יוצרים בבצק חתכים אלכסוניים יפים שיבליטו את צורת הדג וגם יעזרו לדג להוציא קצת לחות ויראו נהדר בסיום. 
  6. מחברים את המדחום (PROBE) למכשיר הנינג’ה גריל XL, מכניסים את התבנית לתוך המכשיר ולתוכה את סלסלת טיגון האוויר וסוגרים את המכסה.
  7. בוחרים בתוכנית ROAST מכוונים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואז בוחרים PRESET. משתמשים בחיצים מימין כדי לבחור בתוכנית FISH וברמת בישול WELL DONE ולוחצים START.
  8. טורפים את הביצה עם המים וקורט מלח. מברישים היטב את המאפה מכל צדדיו.

    פיש וולינגטון 11
    מכניסים את המדחום למרכז המאפה. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  9. בזמן שהמכשיר מתחמם מכניסים את המדחום למרכז המאפה.
  10. כשהמכשיר מצפצף מניחים את המאפה בסלסלת טיגון האוויר וסוגרים את המכסה מעל כבל המדחום.
  11. כשהמכשיר כבה, מוציאים את המאפה בזהירות מהמכשיר, ממתינים 10 דקות ומגישים.

    פיש וולינגטון 2
    חגיגי ומקורי: סלמון עטוף בבצק עלים. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

הערות

  • לא עוד סטייק וול דאן, לא עוד דג שהתייבש! בעזרת המדחום של הנינג'ה גריל XL אתם יכולים להגיע בדיוק למידת העשייה שאתם אוהבים, בלי ניחושים ובשליטה מלאה. פשוט מכניסים את המדחום לסטייק, לדג או למאפה והוא יעצור את הבישול ברגע שיגיע למידת העשייה שאתם רוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיש וולינגטון: סלמון במעטפת בצק עלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    שיפי

    אוהו – יצא מושלםהכנתי דג שלם ענק חשבתי יספיק לי ל-2 סעודות , טרפו הכל בסעודב אחת, מהמם שווה שווה שווה

      Avatar
      מערכת Foody

      וואו איזה מחמאות, כיף לשמוע!! שבת שלום 🙂

    Avatar
    אנגל

    הכנתי וזה יצא מושלם! אפיתי 30 דק בתנור פחדתי שלא יכנס לנינגה בגודל

      Avatar
      רחלה אליאס

      מה אפשר במקום גבינה? כי לעדות המזרח אסור ע”פ ההלכה דג וחלבי יחד

      Avatar
      מערכת Foody

      3 כפות גדושות מיונז.

    Avatar
    רגינה

    האם יש אפשרות בתנור רגיל? אם כן על כמה מעלות ולכמה זמן בתנור

      Avatar
      מערכת Foody

      להניח על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ולאפות בחום של 180 מעלות, עד שהמאפה זהוב.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות