פיצה מתוקה עם שוקולד, חמאת בוטנים ובייגלה
שוקולד חלב, שוקולד מריר, נטיפי חמאת בוטנים ונגיעות של בייגלה מלוח? מי שחשב על השילוב הזה מבין מהו עונג שמיימי ומטורף של פיצה מתוקה!
שוקולד חלב, שוקולד מריר, נטיפי חמאת בוטנים ונגיעות של בייגלה מלוח? מי שחשב על השילוב הזה מבין מהו עונג שמיימי ומטורף של פיצה מתוקה!
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4386.9 קק״ל 4386.9 קק״לפחמימות 616.8 גרם 616.8 גרםשומן 223.0 גרם 223.0 גרםנתרן 749.9 מ״ג 749.9 מ״גחלבון 69.9 גרם 69.9 גרםסיבים תזונתיים 20.8 גרם 20.8 גרםשומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרםכולסטרול 554.9 מ״ג 554.9 מ״גסידן 374.8 מ״ג 374.8 מ״גברזל 23.5 מ״ג 23.5 מ״גאשלגן 3341.0 מ״ג 3341.0 מ״גאבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות4387
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4386.9 קק״ל 4386.9 קק״לפחמימות 616.8 גרם 616.8 גרםשומן 223.0 גרם 223.0 גרםנתרן 749.9 מ״ג 749.9 מ״גחלבון 69.9 גרם 69.9 גרםסיבים תזונתיים 20.8 גרם 20.8 גרםשומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרםכולסטרול 554.9 מ״ג 554.9 מ״גסידן 374.8 מ״ג 374.8 מ״גברזל 23.5 מ״ג 23.5 מ״גאשלגן 3341.0 מ״ג 3341.0 מ״גאבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 4387 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
פיצה
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כוס סוכר חום
-
100 גרם חמאה רכהבטמפרטורת החדר
-
50 גרם חמאת בוטנים חלקה
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 ביצה L
-
1 1/4 כוסות קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
קורט מלח דק
-
1 כוס שוקולד צ’יפס
-
1/2 כוס נטיפי חמאת בוטנים
ציפוי
-
100 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם שוקולד חלב
-
50 גרם חמאת בוטנים חלקה
-
חופן בייגלהבייגלה שמיניות או חטיפים לפי הטעם
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
- מכניסים לקערת המיקסר חמאה, חמאת בוטנים, סוכר חום וסוכר לבן ומעבדים ביחד במשך כ-3 דקות לתערובת אחידה.
- כעת מוסיפים ביצה ומערבבים, מוסיפים גם תמצית וניל.
- מוסיפים לתערובת את הקמח, המלח והסודה לשתייה ומערבבים בקצרה.
- מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס ונטיפי חמאת בוטנים.
- מעבירים את התערובת לתבנית עגולה.
- אופים בתנור במשך כ-15-18 דקות, עד הזהבה.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים ביחד את שני השוקולדים, הלבן והחלב, עם חמאת הבוטנים ומערבבים לבלילה חלקה.
- שופכים את ציפוי השוקולד מעל העוגה ומיישרים.
- מפזרים מעל בייגלה מלוח או חטיפים שאוהבים, ומכניסים למקרר להתייצבות של הקרם, למשך כשעה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
- מכניסים לקערת המיקסר חמאה, חמאת בוטנים, סוכר חום וסוכר לבן ומעבדים ביחד במשך כ-3 דקות לתערובת אחידה.
- כעת מוסיפים ביצה ומערבבים, מוסיפים גם תמצית וניל.
- מוסיפים לתערובת את הקמח, המלח והסודה לשתייה ומערבבים בקצרה.
- מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס ונטיפי חמאת בוטנים.
- מעבירים את התערובת לתבנית עגולה.
- אופים בתנור במשך כ-15-18 דקות, עד הזהבה.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים ביחד את שני השוקולדים, הלבן והחלב, עם חמאת הבוטנים ומערבבים לבלילה חלקה.
- שופכים את ציפוי השוקולד מעל העוגה ומיישרים.
- מפזרים מעל בייגלה מלוח או חטיפים שאוהבים, ומכניסים למקרר להתייצבות של הקרם, למשך כשעה.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן