ארוחת צהריים מושלמת: רצועות סינטה עם שומשום על אטריות אורז
בשר בקר פריך מרצועות סינטה דקיקות ובצל ירוק, מונחים על אטריות אורז רחבות העטופות בארומה של שומשום, עם רוטב עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק!
בשר בקר פריך מרצועות סינטה דקיקות ובצל ירוק, מונחים על אטריות אורז רחבות העטופות בארומה של שומשום, עם רוטב עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק!
- רותם ליברזון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 822.8 קק״ל 3291.1 קק״לפחמימות 106.4 גרם 425.6 גרםשומן 26.3 גרם 105.2 גרםנתרן 73.8 מ״ג 295.1 מ״גחלבון 46.2 גרם 185.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרםכולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״גסידן 40.4 מ״ג 161.5 מ״גברזל 2.0 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 326.0 מ״ג 1304.1 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות823
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 822.8 קק״ל 3291.1 קק״לפחמימות 106.4 גרם 425.6 גרםשומן 26.3 גרם 105.2 גרםנתרן 73.8 מ״ג 295.1 מ״גחלבון 46.2 גרם 185.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרםכולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״גסידן 40.4 מ״ג 161.5 מ״גברזל 2.0 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 326.0 מ״ג 1304.1 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 823 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר
רוטב
-
2 כפיות שורש ג’ינג’רמגורר
-
2 כפות שוםקצוץ
-
2 כפות סוכר דקליםמזרח מערב
-
1/3 כוס חומץ אורזמזרח מערב
-
1/4 כוס מיץ תפוזים
-
1 קליפת תפוז בינוני
אטריות
-
1 חבילה אטריות אורז בעובי 5 מ”ממזרח מערב
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מכניסים את רצועות הסינטה ורוטב הסויה לתוך שקית ומשרים למשך 15 דקות.
- מוסיפים את הקורנפלור ומשקשקים היטב את השקית עד שהבשר מכוסה היטב.
- מחממים שמן במחבת לחום בינוני גבוה וצורבים את הבשר במשך כדקה עד שהוא שחום מכל הצדדים.
- מעבירים את רצועות הבשר הצלוי לכלי ונפטרים מהשמן.
- מכניסים למחבת החמה את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים במשך כ-2 דקות.
- מוסיפים גם את הבשר ומערבבים היטב.
- מכינים את האטריות: מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן.
- מסננים ומניחים בקערת הגשה.
- מזלפים מעל כף שמן שומשום ומערבבים היטב את האטריות.
- מניחים את הבשר מעל האטריות ומקשטים בשומשום קלוי ורצועות בצל ירוק.
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מכניסים את רצועות הסינטה ורוטב הסויה לתוך שקית ומשרים למשך 15 דקות.
- מוסיפים את הקורנפלור ומשקשקים היטב את השקית עד שהבשר מכוסה היטב.
- מחממים שמן במחבת לחום בינוני גבוה וצורבים את הבשר במשך כדקה עד שהוא שחום מכל הצדדים.
- מעבירים את רצועות הבשר הצלוי לכלי ונפטרים מהשמן.
- מכניסים למחבת החמה את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים במשך כ-2 דקות.
- מוסיפים גם את הבשר ומערבבים היטב.
- מכינים את האטריות: מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן.
- מסננים ומניחים בקערת הגשה.
- מזלפים מעל כף שמן שומשום ומערבבים היטב את האטריות.
- מניחים את הבשר מעל האטריות ומקשטים בשומשום קלוי ורצועות בצל ירוק.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן