מעבד מזון

אריסה תוניסאית בשתי גרסאות - קלאסית ומהירה

אריסה תוניסאית של אמא אורה בשתי גרסאות – קלאסית ומהירה!

הכנה של אריסה קלאסית דורשת זמן הכנה ממושך. קבלו מתכון של אריסה תוניסאית בשתי גרסאות - קלאסית ומהירה, בהתאם לזמן העומד לרשותכם
קציצות

תמיד בא לנו קציצות בקר ברוטב עגבניות של רותם בן מויאל

רותם בן מויאל מכין קציצות בקר ברוטב עגבניות. מתכון של מאמות, כזה שגורם לך להרגיש בבית עוד לפני שטעמת אותן. הסוד להכנתן טמון בתבלין מיוחד: אהבה

מה מקבלים כשמערבבים את המטבח האשכנזי יחד עם הערבי? קטאייף עם סביצ׳ה דג!

איך משדכים בין אוכל ערבי לאוכל אשכנזי? מכינים קטאייף מהמטבח הערבי ווריאציה על הדג מלוח האשכנזי, ומקבלים קטאייף עם סביצ׳ה דג. ביס מושלם, מיוחד וטעים
פסטה עם קציצות ברוטב עגבניות שרי

הגרסה של נטע לויה ל-“פסטה מיטבולס” – פסטה עם קציצות ברוטב עגבניות שרי שתאמצו קרוב קרוב

נטע לויה מכינה פסטה עם קציצות ברוטב עגבניות שרי. ארוחה שלמה עם רוטב מיוחד שמכינים בקלות, ללא טיגונים או שלבים מורכבים. תתכוננו להתאהב ולאמץ בתור אחת ממנות "הבית"
ממרח נוטלה ביתי

מה מורחים על הסנדוויץ’? ממרח נוטלה ביתי ומהיר שהכנתם לבד!

ללא חומרים משמרים ותוספות מיותרות: בואו ללמוד מאוהד חורי איך מכינים ממרח נוטלה ביתי. ממרח שוקולד ואגוזי לוז עם מינימום סוכר ושמן
חומוס ביתי (shutterstock)

איך מכינים חומוס בבית? 3 טיפים של זהב (ומתכון)

בעלי האהוב שייחיה, יודע לבשל חבל על הזמן, אבל בחומוס הוא אלוף! אז קבלו את 3 הטיפים הכי חשובים שלו כדי להצליח להכין חומוס ביתי מושלם
מלבי של אהבה
7:57

שגב, צייר לי קינוח – מלבי עם רוטב תותים בצ’יק

משה שגב מכין מנה קלילה וקיצית - מלבי חלבי קרמי שמכינים ב-10 דקות. במקום סירופ ורדים, מגישים עם רוטב תותים מתקתק ונהנים מקינוח עדין שכולם אוהבים

טעם של ילדות – משה בתיבה צמחוני (מהיר, קל ועצבני!)

נמנעים מבשר? אתם לא צריכים לוותר על מנת הילדים המיתולוגית. מתכון פשוט וקל הכנה של משה בתיבה לצמחונים, עם מלית עשירה של ערמונים וכרישה
גוואקמולי

גוואקמולי – ממרח אבוקדו מקסיקני שלא מפסיקים לנשנש

המטבל המושלם לאירוח או סתם לנישנוש מול הטלוויזיה הוא ללא ספק הגוואקמולי - ממרח אבוקדו מקסיקני שמכינים בקלי קלות וממכר בטירוף
המטבוחה של רותם בן מויאל. צילום: רותם בן מויאל

המתכון המושלם של רותם בן מויאל – מטבוחה מרוקאית אסלית!

הכירו את רותם בן מויאל (עוד תשמעו הרבה את השם הזה ב-2020) שמצטרף לנבחרת שלנו בפודי. רותם כותב לכם את המתכונים האותנטיים של המטבח המרוקאי שעליהם גדל והפעם - המתכון הסודי למטבוחה המושלמת
קציצות פרסה

קציצות פרסה ועוף נוסטלגיות שמחזירות לשנות ה-90

עד כמה תרחיקו כדי לטעום שוב מתכון אהוב ונוסטלגי? דפי קרמר חזרה לנופי ילדותה כדי לטעום מחדש את אחד מהמאכלים האהובים עליה ביותר: קציצות פרסה ועוף
ביציק של רון יוחננוב. צילום: רון יוחננוב

הכירו את הבוכרי הטבעוני: ביציק – מאפה בצק שמרים רך במלית דלעת מתקתקה

בוכרי טבעוני נכנס למטבח ומה יצא? ביציק - המאפה הטבעוני שמככב בכל ארוחה בוכרית במלית דלעת מתקתקה. טבעונים וצמחונים יאהבו אבל ממש לא רק הם
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים