שום

חזה עוף עם אריסה

מה נאכל בצהריים? חזה עוף עם אריסה וירקות קלויים

ארוחת צהריים שלמה בתבנית אחת בעשר דקות עבודה - חזה עוף עסיסי מתובל באריסה, אפוי בתנור עם עגבניות שרי ושום, ומוגש עם זיתים ובזיליקום רענן וריחני
סלט עשבים צבעוני על טחינה סגולה וענבים. צילום: משה שגב

שגב עושה שמח בעיניים ובבטן: סלט עשבים צבעוני על טחינה סגולה

לפעמים לא צריך להתאמץ בשביל להכין מנה ראשונה ממש כמו במסעדה! סלט מרענן משלל עלים ירוקים על טחינה סגולה, וכל זה בהכנה במעבד מזון עם שייקר שיעשה לכם את החיים קלים יותר
5:52

שגב מלמד אתכם להכין חומוס עם בשר בקלי קלות בבית

תמיד חלמתם להכין חומוס עם בשר לבד בבית? משה שגב מראה כמה זה קל עם מתכון של חומוס קטיפתי בתוספת תבשיל בשר וצנוברים
סלט קייצי של ברוקולי, כרוב וגזר. צילום: הילה סער

סלט הקיץ של הילה: ברוקולי, כרוב, גזר ומלא בריאות!

הילה סער מסדרת לכם ארוחה קלילה לימי הקיץ החמים עם סלט קראנצ'י, מרענן ומפנק! סלט מברוקולי טרי, כרוב, גזר ובצל סגול, מתובל ברוטב ויניגרט מושלם
שיפודי פרגית ברוטב סצ'ואן

על האש בתנור הביתי – מתכון של שיפודי פרגית ברוטב סצ’ואן

מנה מושלמת לארוחת צהריים מהירה שהיא קצת מתוקה, קצת חריפה וקצת מלוחה אבל הרבה הרבה טעימה! שיפודי פרגית ברוטב סצ'ואן עשיר בטעמים, שאפשר להגיש עם איזו תוספת שאוהבים
באבא גנוש סלט חצילים עם טחינה

באבא גנוש – סלט חצילים על האש ב-5 מרכיבים בלבד

כל העולם מטורף על באבא גנוש! סלט חצילים טורקי עם טחינה בניחוח שום וגריל. תוך דקות מתקבל סלט חצילים קל להכנה שהופך לחגיגה! המלצה: הכינו כמות כפולה!
אֶכול שקשוקה. צילום: ליאור שרף

“אֶכול שקשוקה” – המאפה שיטריף לכם את השבת

ליאור שרף תופס שתי ציפורים במכה אחת ומכין מנה משגעת אחת של שקשוקה בתוך לחם, התבשיל הכה ישראלי מלא בטעמים עם הביצה הנוזלת שכבר מחובר ללחם לניגוב - חלום!
חזה עוף מוקפץ בטמפורה. צילום: שניר גואטה
7:55

חזה עוף מוקפץ בטמפורה, חמוץ-מתוק וטעים בטירוף!

יונית צוקרמן מכינה אוכל אסייתי והיום היא מפנקת במתכון מושלם לחזה עוף מוקפץ בטמפורה שנותנת מעטפת קראנצ'ית לעוף העסיסי לצד רוטב מתקתק וטעים
קארי טבעוני. צילום: אולגה טוכשר

תבשיל של קיץ: קארי טבעוני עם בטטה, חומוס וברוקולי

מתכון מצוין ופשוט להכנה לארוחה חמה וטבעונית (וגם ללא גלוטן!) - תבשיל בטטה, ברוקולי וגרגירי חומוס בקארי אדום פיקנטי, קרם קוקוס וחמאת בוטנים, שמוגש על אורז מבושל
לחם בשר. צילום: יהודה עמר

הכי טעים, הכי של בית: לחם ממולא בשר של יהודה עמר

לחם, בשר וחציל - כן, זה מושלם כמו שזה נשמע. לחם מבצק שמרים רך, במילוי בשר בקר מתובל היטב וליבת חציל קלוי על האש שנותן טעם מעושן מושלם, וגם פרוסות חציל מטוגנות להשלמת השחיתות הנהדרת הזאת!
ניוקי פטריות ב-10 דקות

ניוקי פטריות ב-10 דקות ממש כמו במסעדות!

ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם רומנטית וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
אורז מטוגן עם פרגיות. צילום: שניר גואטה
6:20

מה עושים עם האורז שנשאר במקרר? אורז מטוגן עם פרגיות!

תמרה ועומר מלמדים אתכם מה לעשות עם האורז שנשאר מאתמול! מתכון טעים ופשוט להכנה של אורז מטוגן עם קוביות פרגית וירקות מוקפצים בשום, ג'ינג'ר, סויה ושמן שומשום
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים