באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

ארטיק אבטיח בגירסה של הטיקטוק

ראינו בחו''ל סרטון של ארטיק אבטיח בגרסה הזו והיינו חייבים לנסות. לא תאמינו כמה הילדים שלכם הולכים להתאהב בגרסה הזו. תהנו!
ראינו בחו''ל סרטון של ארטיק אבטיח בגרסה הזו והיינו חייבים לנסות. לא תאמינו כמה הילדים שלכם הולכים להתאהב בגרסה הזו. תהנו!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    365
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 364.8 קק״ל 1459.3 קק״ל
    פחמימות 22.1 גרם 88.2 גרם
    שומן 24.2 גרם 96.6 גרם
    נתרן 52.5 מ״ג 210.0 מ״ג
    חלבון 17.8 גרם 71.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 57.5 גרם
    כולסטרול 71.3 מ״ג 285.0 מ״ג
    סידן 68.4 מ״ג 273.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 338.7 מ״ג 1354.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    365
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 364.8 קק״ל 1459.3 קק״ל
    פחמימות 22.1 גרם 88.2 גרם
    שומן 24.2 גרם 96.6 גרם
    נתרן 52.5 מ״ג 210.0 מ״ג
    חלבון 17.8 גרם 71.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 57.5 גרם
    כולסטרול 71.3 מ״ג 285.0 מ״ג
    סידן 68.4 מ״ג 273.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 338.7 מ״ג 1354.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
חיה טבואדה
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. פורסים בעזרת סכין חדה פרוסת אבטיח יחסית עבה.
  2. בעזרת סכין חותכים את החלק האדום של האבטיח מבלי לפגוע בקליפה של האבטיח, כך שיווצר לנו עיגול ירוק מהקליפה.
  3. בכוס שמים את הג’לטין יחד עם המים רותחים, מערבבים היטב עד שהג’לטין נמס.
  4. בבלנדר טוחנים את חתיכות האבטיח היטב.
  5. מקציפים היטב את השמנת עד שהיא יציבה ומוסיפים להמשך ההקצפה כוס אחת ממיץ אבטיח ואת הג’לטין עם המים.
  6. מקציפים היטב.
  7. מרפדים תבנית בניילון נצמד ושמים את הקליפה מעל.
  8. בקליפת האבטיח חורצים בעזרת סכין 4 פנסים בצדדים כדי שיכנסו אליהם מקלות גלידה.
  9. נועצים בתוך החורים את מקלות הגלידה.
  10. יוצקים את הבלילה לתוך הקליפה של האבטיח, מסדרים מעל אוכמניות ומעבירים למקפיא ל6 שעות.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארטיק אבטיח בגירסה של הטיקטוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות