גלידת תות טבעונית ביתית ללא מכונת גלידה

4 דקות במעבד מזון ויש לכם גלידת תות טבעונית כייפית ואוורירית ממרכיבים טבעיים בלבד. קינוח קיצי ומרענן שאפשר לשמור במקפיא ולנשנש בכל פעם שרוצים בוסט מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. חוצים את התותים ופורסים את הבננות לפרוסות עבות.
  2. מניחים את התותים והבננות בקופסה, סוגרים היטב ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
  3. מעבירים למעבד מזון את התותים והבננות הקפואים, מוסיפים ממתיק ומרסקים 4-3 דקות, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  4. מעבירים לקופסה, סוגרים היטב ושומרים במקפיא עד שבועיים.
  5. אם הגלידה קפאה ואיבדה את המרקם האוורירי שלה, מוציאים מהמקפיא, ממתינים כ-5 דקות, שוברים לחתיכות גדולות ומרסקים שוב במעבד מזון למרקם חלק.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 62.3 קק״ל 249.2 קק״ל
פחמימות 14.0 גרם 56.0 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
חלבון 0.7 גרם 2.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
אשלגן 250.6 מ״ג 1002.4 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar