במטבח של מירי רקע
במטבח של מירי דסקטופ

גם בריא גם טעים: סלט פרגית שסוגר לכם פינה לכל שעה ביום

סלט לא חייב להיות מנה של דיאטות! הוסיפו פרגית וקבלו ארוחת צהריים בריאה וטעימה, ב-20 דקות קלילות של עבודה. בתיאבון
סלט לא חייב להיות מנה של דיאטות! הוסיפו פרגית וקבלו ארוחת צהריים בריאה וטעימה, ב-20 דקות קלילות של עבודה. בתיאבון
  • מירי כהן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 352.8 קק״ל 1411.3 קק״ל
    פחמימות 14.7 גרם 58.7 גרם
    שומן 31.4 גרם 125.5 גרם
    נתרן 996.5 מ״ג 3985.9 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.9 מ״ג 243.8 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 353.9 מ״ג 1415.7 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 352.8 קק״ל 1411.3 קק״ל
    פחמימות 14.7 גרם 58.7 גרם
    שומן 31.4 גרם 125.5 גרם
    נתרן 996.5 מ״ג 3985.9 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 15.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.9 מ״ג 243.8 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 353.9 מ״ג 1415.7 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

כשמישהו במשפחה מבקש צהריים מעכשיו לעכשיו, או כשבא לי מנה בריאה וטעימה בקלות, אני מכינה את המנה הזו- סלט עם נתחי פרגית. עשרים דקות הכנה, ויש לכם ארוחה מפנקת ומלאה בטוב

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פרגיות

סלט

רוטב לסלט

תערובת פיצוחים


אופן הכנה

  1. חותכים את נתחי הפרגית באמצע, ומתבלים אותה בכל התבלינים.
  2. צורבים את נתחי הפרגית בבישול מלא, על מחבת חמה.
  3. מכינים את הסלט: חותכים את הבצל לחצאי רצועות, חותכים את העגבניות לרבעים ומפזרים בקערה את החסה, הבצל והעגבניות.
  4. מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  5. קולים את האגוזים לכמה דקות על המחבת, ומוסיפים סוכר וצ’ילי בסוף.
  6. חותכים את נתחי הפרגית לרצועות, ומניחים על החסה. מפזרים מעל פיצוחים ורוטב.
סוגר פינה לארוחת צהריים: סלט פרגית I צילום: אלון מסיקה
סוגר פינה לארוחת צהריים: סלט פרגית I צילום: אלון מסיקה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גם בריא גם טעים: סלט פרגית שסוגר לכם פינה לכל שעה ביום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רחלי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות