באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

המבורגר מושחת של אהרוני בגריל

מנת שחיתות אולטימטיבית של אהרוני - המבורגר עסיסי מבשר אנטריקוט עם מיונז פיקנטי מוגש בתוך לחמניית המבורגר איכותית. הכנה במכשיר אחד אפילו בלי לכלכך את הכיריים
מנת שחיתות אולטימטיבית של אהרוני - המבורגר עסיסי מבשר אנטריקוט עם מיונז פיקנטי מוגש בתוך לחמניית המבורגר איכותית. הכנה במכשיר אחד אפילו בלי לכלכך את הכיריים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1327
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1326.6 קק״ל 6633.2 קק״ל
    פחמימות 35.9 גרם 179.6 גרם
    שומן 106.3 גרם 531.3 גרם
    נתרן 2999.3 מ״ג 14996.4 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 210.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 25.6 גרם 128.0 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 925.0 מ״ג
    סידן 64.8 מ״ג 324.1 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 897.2 מ״ג 4486.0 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 43.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1327
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1326.6 קק״ל 6633.2 קק״ל
    פחמימות 35.9 גרם 179.6 גרם
    שומן 106.3 גרם 531.3 גרם
    נתרן 2999.3 מ״ג 14996.4 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 210.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 25.6 גרם 128.0 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 925.0 מ״ג
    סידן 64.8 מ״ג 324.1 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 897.2 מ״ג 4486.0 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 43.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מכניסים את הסיר הקרמי לתוך המכשיר ומניחים בפנים את סלסלת הטיגון. סוגרים עם מכסה ההשחמה.
  2. לוחצים על מצב גריל בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 5 דקות ולוחצים על התחל. הסיר בפנים ריק.
  3. בקערה גדולה מערבבים את הבשר עם המלח והפלפל ויוצרים קציצות במשקל 200 גרם כל אחת. משטחים לצורת המבורגר בצורה חופשית או בתוך רינג.
  4. כשהמכשיר והסלסלה חמים מניחים בפנים על הסלסלה, 3 המבורגרים ומכוונים את הזמן ל-10 דקות לדרגת צלייה מדיום וול. נשארים על מצב גריל עם מכסה ההשחמה סגור.
  5. לאחר 5 דקות פותחים את המכסה, הופכים לצד השני וצולים עוד 5 דקות או עד שההמבורגר במידת העשייה האהובה עליכם.
  6. מערבבים בקערה את כל רכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.
  7. מורחים מהרוטב על הלחמניות, מוסיפים את ההמבורגר והירקות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המבורגר מושחת של אהרוני בגריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות