המבורגר מושחת של אהרוני בגריל
מנת שחיתות אולטימטיבית של אהרוני - המבורגר עסיסי מבשר אנטריקוט עם מיונז פיקנטי מוגש בתוך לחמניית המבורגר איכותית. הכנה במכשיר אחד אפילו בלי לכלכך את הכיריים
מנת שחיתות אולטימטיבית של אהרוני - המבורגר עסיסי מבשר אנטריקוט עם מיונז פיקנטי מוגש בתוך לחמניית המבורגר איכותית. הכנה במכשיר אחד אפילו בלי לכלכך את הכיריים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1326.6 קק״ל 6633.2 קק״לפחמימות 35.9 גרם 179.6 גרםשומן 106.3 גרם 531.3 גרםנתרן 2999.3 מ״ג 14996.4 מ״גחלבון 42.0 גרם 210.1 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 19.9 גרםשומן רווי 25.6 גרם 128.0 גרםכולסטרול 185.0 מ״ג 925.0 מ״גסידן 64.8 מ״ג 324.1 מ״גברזל 5.4 מ״ג 26.9 מ״גאשלגן 897.2 מ״ג 4486.0 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 43.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות1327
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1326.6 קק״ל 6633.2 קק״לפחמימות 35.9 גרם 179.6 גרםשומן 106.3 גרם 531.3 גרםנתרן 2999.3 מ״ג 14996.4 מ״גחלבון 42.0 גרם 210.1 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 19.9 גרםשומן רווי 25.6 גרם 128.0 גרםכולסטרול 185.0 מ״ג 925.0 מ״גסידן 64.8 מ״ג 324.1 מ״גברזל 5.4 מ״ג 26.9 מ״גאשלגן 897.2 מ״ג 4486.0 מ״גאבץ 8.6 מ״ג 43.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1327 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
המבורגר
-
1 ק"ג אנטריקוט טחון
-
1 כף מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
-
1 צנצנת מיונז
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
2 כפות קטשופ
-
1 כפית רסק עגבניות
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
הגשה
-
5 לחמניות המבורגר בינוניות
-
5 עלי חסה רומית
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 קופסת שימורים מלפפון חמוץ
אופן הכנה
- מכניסים את הסיר הקרמי לתוך המכשיר ומניחים בפנים את סלסלת הטיגון. סוגרים עם מכסה ההשחמה.
- לוחצים על מצב גריל בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 5 דקות ולוחצים על התחל. הסיר בפנים ריק.
- בקערה גדולה מערבבים את הבשר עם המלח והפלפל ויוצרים קציצות במשקל 200 גרם כל אחת. משטחים לצורת המבורגר בצורה חופשית או בתוך רינג.
- כשהמכשיר והסלסלה חמים מניחים בפנים על הסלסלה, 3 המבורגרים ומכוונים את הזמן ל-10 דקות לדרגת צלייה מדיום וול. נשארים על מצב גריל עם מכסה ההשחמה סגור.
- לאחר 5 דקות פותחים את המכסה, הופכים לצד השני וצולים עוד 5 דקות או עד שההמבורגר במידת העשייה האהובה עליכם.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.
- מורחים מהרוטב על הלחמניות, מוסיפים את ההמבורגר והירקות ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים את הסיר הקרמי לתוך המכשיר ומניחים בפנים את סלסלת הטיגון. סוגרים עם מכסה ההשחמה.
- לוחצים על מצב גריל בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 5 דקות ולוחצים על התחל. הסיר בפנים ריק.
- בקערה גדולה מערבבים את הבשר עם המלח והפלפל ויוצרים קציצות במשקל 200 גרם כל אחת. משטחים לצורת המבורגר בצורה חופשית או בתוך רינג.
- כשהמכשיר והסלסלה חמים מניחים בפנים על הסלסלה, 3 המבורגרים ומכוונים את הזמן ל-10 דקות לדרגת צלייה מדיום וול. נשארים על מצב גריל עם מכסה ההשחמה סגור.
- לאחר 5 דקות פותחים את המכסה, הופכים לצד השני וצולים עוד 5 דקות או עד שההמבורגר במידת העשייה האהובה עליכם.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.
- מורחים מהרוטב על הלחמניות, מוסיפים את ההמבורגר והירקות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן